kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hande Ataizi

Senfoni bitti aşka devam

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
'Senfonik aşkı' Fazıl Say'dan ayrılan Hande Ataizi yeni bir ilişki yaşıyor. Ataizi; Cem Hakko'nun sevgilisi Ronit Gülcan'ın küçük kardeşi Cefi Gülcan'la el ele yakalandı..
Yeni aşkıyla el ele geziyor
Güzel oyuncu Hande Ataizi, 'birlikte Mozart çalıp cennete girdiği' sevgilisi Fazıl Say'ı çabuk unuttu! 2007'nin ilk sürpriz aşkı olan Say ile Ataizi dört ay ilişki yaşadı. Ancak Say'ın "Hande'den önce çok cimriydim şimdi para harcamaya başladım" sözleri üzerine Ataizi iki ay önce bu ilişkisini bitirdi. Kendini işine veren güzel oyuncu önceki akşam da Ortaköy'deki Anjelique Bar'a yakışıklı bir gençle el ele girerken görüntülendi.

Aynı cevap: Arkadaşım!
Ataizi'nin yanındaki gencin, Cem Hakko'nun uğruna 23 yıllık eşinden ayrıldığı Ronit Gülcan'ın kardeşi Cefi Gülcan olduğu öğrenildi. Çift mekandan sabaha karşı yine el ele çıktı. "Yeni sevgiliniz mi?" sorusuna Ataizi, "O benim arkadaşım" diye cevap verdi. 'Arkadaşım' dediği Gülcan'la sarmaş dolaş olan güzel oyuncu Fazıl Say'la ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

Yine genç sevgili
Hande Ataizi, "Eksik yanlarımı tamamlıyorum" dediği ünlü piyanist Fazıl Say'ın ardından kendine genç bir sevgili buldu. Mardin'deki dizi çekimlerinden fırsat bulduğu her an soluğu İstanbul'da alan ünlü oyuncu, önceki gece Ronit Gülcan'ın kardeşiyle samimi görüntüler sergiledi.
Haberin fotoğrafları