kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Artemis Kıbrıs'ta yeniden hayat buldu

Kaya Grubu dünyanın yedi harikasından biri olan Artemis Tapınağı'nı Kıbrıs'a taşıdı. İstanbul'un elitleri açılış daveti için adaya çıkartma yaptı!.
Bu yaz İstanbul'un elitlerinin favori adresi Bodrum Türkbükü'ne dişli bir rakip geliyor gibi gözüküyor! Çünkü Türkiye'nin önde gelen otel işletmecilerinden Kaya Grubu, Kuzey Kıbrıs'ın Bafra Bölgesi'ne dünyanın yedi harikasından biri olan Artemis Tapınağı'nın orijinaline sadık kalarak Kaya Artemis Oteli'ni hizmete açtı. Geçen hafta otelin açılış daveti için adaya çıkartma yapan İstanbul'un elitleri oteli çok sevdi. Kıbrıs'ı iyi bilenlerin söylediğine göre adanın en güzel denizi de bu bölgedeymiş. Malumunuz Boodrum Türkbükü, İstanbul'un elitlerinin tatil beldesi ancak her geçen gün kan kaybediyor. Türkbükü kalabalığını sevmeyenler de Çeşme'yi üs ediniyor. Ancak İzmirliler İstanbullular'a çok sıcak davranmadığı için Kıbrıs iyi bir alternatif olacak gibi gözüküyor.

SORTIE EĞLENCESİ DE YAVRU VATAN'DA
Las Vegas'taki gibi tatil ve eğlenceyi bir arada sunmayı hedefleyen Kaya Artamis Resort&Casino'nun kumsalında İstanbul gece hayatının ünlü kulüplerinden Sortie de hayat bulmuş. Gündüz beach, gece restoran&bar olarak hizmet verecek Sortie, Kıbrıs'ın eğlenceye açılan kapısı olacak. Sortie'nin dünyaca ünlü perküsyon sanatçıları, herkesin peşinde koştuğu DJ'ler ve günbatımı partileri ile yavru vatanda fark yaratacağı kesin.