kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Arif Demir, olay günü eşinin elindeki satırı kaparak rasgele salladığını anlattı.

Karısı 'İkinizi de idare ederim' deyince, öldürmüş

Nazan ERDEM
Karısını, kendisini aldatıyor diye satırla doğrayarak öldüren görme engelli Demir'in yargılanmasına başlandı. Savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi..
Adana'da kendisini başka erkeklerle aldattığı iddiasıyla eşi Hatice Demir'i (42) satırla öldüren görme engelli Ahmet Arif Demir'in (55) ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık, "Olay günü evden bir erkek çıktığını fark ettim. Eşimin elinde satır vardı. Bana 'Her ikinizi de idare edecek durumdayım' dedi. Elinden satırı alıp rasgele salladım" dediği öğrenildi. Bir çocuk annesi Hatice Demir, 13 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı Arif Demir'den de iki çocuk dünyaya getirdi. Ancak, karısının, eski eşi Beytullah K. ile ilişkisi olduğundan şüphelenen Arif Demir, 26 Mart 2006 günü banyoda olan eşini satırla öldürdü. Zanlı, banyo yaptıktan sonra "Eşimi kestim" diyerek teslim olduğu öğrenildi.

'KOKULU ÇAY İÇİRİYORDU'
Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "eşini kasten öldürmek" suçundan hâkim karşısına çıkan görme engelli Arif Demir, karısının kendisini öldürmek için plan yaptığını ileri sürerek şöyle konuştu: "Eski eşi ile görüştüğünü duydum. Boşanmak istedim, ama baskılar sonucu vazgeçtim. Karım bana değişik kokulu çay ve hap içiriyordu. Hapların cinsel gücü artırdığını söylüyordu. Çay içince devamlı sevişiyorduk. Benim kalbimin çarpıntısı tutuyordu. 'Ne oluyor' diye sorunca, 'Ne güzel, mutlu oluyoruz' diye konuşuyordu. Meğer beni kalp krizinden öldürmek istiyormuş. Olay günü banyo yaparken beni de çağırdı. Bu sırada evden birinin çıktığını fark ettim." Evden yabancı birinin çıkmasına tepki göstererek eşinin yanına gittiğini söyleyen Demir şöyle devam etti: "Elinde kesici alet olduğunu fark ettim. Ne yapacağını sorduğumda 'Sen beni bilerek kabul ettin. Her ikinizi de idare edecek durumdayım' dedikten sonra hamle yapacakken elinden satırı alıp rasgele salladım. Hatice ilk eşinin ismini söyleyerek yardım istiyordu. Eşim yaralanıp yere düşmüştü. Ben de yanına düşmüştüm. Yıkandıktan sonra durumu muhtara bildirdim" dediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları