kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Malzeme olmaya mahkumuz..!

* Kıyafetim ya da dış görünüşüm için hiçbir zaman kasmıyorum. Üzerimdeki tişörtten 10 tane var. Her gün başka bir rengini giyiyorum. Kendimi değiştirip stiller yaratacak vaktim de yok.
* Bir iş üstlendiğim zaman onu en iyi şekliyle yapıyorum. Görev insanıyım. Bu huyumu seviyorum.
* Fiziken yuvarlak hatlı olmayı seviyorum. Biraz kaslanırsın, biraz yağlanırsın, kilo alır verirsin ama o proporsiyonun değişmez. Fiziğimden memnunum.

İstediklerini yazmışlar

* Google'a adımı yazdığımda çıkanlardan mutlu değilim. Ama bu benim ayıbım değil. Benim söylemediklerimi, yapmadıklarımı yazan bir kitle var ve artık onlara üzülmüyorum bile. Adıma açılmış siteler bile var. Orada canlarının istediği Aysun Kayacı'yı yaratmış, takılıyorlar! Hakkımda doğru bilgileri içeren resmi bir web sitesi yapmak istiyorum, adımı yazdığımda da o çıksın!
* Ünlü olmak istemiyorum. Çok yorucu... Kapılarda karşılanmak, restoranlarda hoş geldiniz merasimleri gibi şeyler beni rahatsız ediyor. Özellikle kapısında kuyruk olan yerlerde, biri beni sıranın önüne geçirmeye çalışırsa rahatsız oluyorum. Beklemeye devam ediyorum herkes gibi.
* Ünlü değilseniz yaptığınız hatalar yüzlerce kez önünüze çıkarılmıyor. Onlar genç kızlıklarını yaşayabiliyor. Bizimse genç kız olduğumuz unutuluyor. Biz malzeme olmaya mahkumuz.
* Zamanım olursa Göcek'te tatil yapmak istiyorum. Sonra bir Avrupa seyahati yapabilirim. O da Güney Fransa olabilir. Eylül gibi de New York olursa muhteşem olur...