kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erbakan Konya'dan vekil adayı

Yeni Haber
Saadet Partisi Konya İl Başkanlğı'nda yapılan basın toplantısıyla Necmettin Erbakan'ın Konya'dan milletvekili adayı olduğu açıklandı.

Siyasete 1969 yılında Konya'dan bağımsız milletvekili seçilerek başlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Konya'dan Saadet Partisi 1. sıra milletvekili adayı olduğu açıklandı. Televizyonlardan canlı yayınlanan basın toplantısıyla Erbakan'ın adaylığını duyuran Saadet Partisi Konya İl Başkanı Zülfikar Gazi, gurur, şeref ve heyecan duyduklarını söyledi.

Erbakan'ın Konya adaylığı nedeniyle heyecan ve mutluluk dolu olduklarını dile getiren Gazi, Türkiye'nin gidişatı konusunda kaygı taşıyanlara çağrıda bulunacağını ifade ederek, "Ülkemiz için heyecan duyan tüm kardeşlerimizi milli görüş yuvasına Saadet saflarına davet ediyorum."dedi.

Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın Türkiye ve dünya için bir ihtiyaç olduğunu belirten Gazi "Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünya iddiasına adanmış bir ömür var karşımızda." ifadelerini kullandı.
Erbakan'ın Konya'dan Saadet Partisi 1. sıradan milletvekili adayı olduğunu açıklayan Gazi'nin sözleri sık sık, 'Başbakan Erbakan' sloganlarıyla kesildi.