kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Frank Lampard, Chelsea'nin en çok kazanan oyuncusu. Ünlü futbolcu haftada 50 bin sterlin kazanıyor.

Lampard hocasına özendi, Damat'tan 12 takım birden aldı

SİNAN ÖZEDİNCİK
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nın önerisi üzerine İngiliz yıldız futbolcu Frank Lampard da Damat&Tween'e sipariş verdi. Damat&Tween 7 bin Euro'luk 14 parça siparişi Lampard için hazırladı..
Dünyada en iyi giyinen isimlerin başında yer alan Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Damat Tween'in Chelsea'li futbolcularla tanışmasına da vesile oldu. Geçtiğimiz yıl Barcelona- Chelsea maçı sonrası İspanya'daki mağazadan alışveriş yapan ünlü teknik adamdan sonra şimdi de takımın ünlü oyuncusu Frank Lampard da bir arkadaşı vasıtasıyla Türkiye'den sipariş verdi. Geçen hafta, İngiliz işadamı Tom Gleaning ORKA Group İstanbul merkezi ile irtibata geçti. İspanya seyahati esnasında Damat Tween Barselona mağazasından 12 takım elbise alan İngiliz işadamı Gleaning, markanın Londra'da mağazasının olup olmadığını öğrenmek istedi. Gleaning'in Damat Tween markaları ile tanışması da Jose Mourinho ile katıldığı bir parti esnasında oldu. Mourinho'nun partide giydiği Damat takım elbiseyi çok beğenen Gleaning, Barselona mağazasında yaptığı alışveriş ardından, Chelsea'nin en popüler futbolcusu Frank Lampard için toplam değeri 7bin Euro olan 14 parça ürün siparişinde bulundu.

AÇILIŞ CHELSEA'DEN
Eylül ayında İngiltere'nin en önemli alışveriş caddesi Covent Garden'da mağaza açacak olan Damat Tween, bu müjdeyi paylaştığı Gleaning'ten çok hızlı bir geri dönüş alarak, ünlü futbolcu Frank Lampard'ın eylül ayını beklemek istemediğini, internet üzerinden seçtikleri Damat koleksiyonlarını kendisine en kısa sürede göndermesini talep etti. Eylül ayında Londra Covent Garden'da yapılacak olan açılışa Chelsea takımı ve Jose Mourinho da davetli. Mourinho'nun arkadaşı Tom Gleaning, ünlü teknik adamın birkaç oyuncuyla birlikte açılışta bulunacağını belirtti. Geçen yıl Sampiyonlar Ligi çeyrek finali için gittiği İspanya'da Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho da Barselona'daki Damat Tween mağazasından 5 takım elbise, 10 pantolon, dört çift ayakkabı, 10 tişört, iki mont ve bir pardösü alıp 5 bin 800 Euro ödemişti.
Haberin fotoğrafları