kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Pepe: Birleşseler de barajı aşamazlar

CHA
Yeni Haber
Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, DYP ile Anavatan'ın arasında yaşanan birleşme krizini değerlendirerek, "Anavatan ile DYP birleşse de birleşmese de barajı aşamaz." dedi.

Bakan Pepe, Bahçecik Sağlık Ocağı'nın açılışını yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Gökhan Sözer, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, belediye başkanları, daire yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sağlık ocağının açılış kurdelesini kesen ve sağlık ocağını gezen Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, çıkışta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Önümüzdeki seçimlerde Kocaeli'den milletvekili adayı olduğunun altını çizen Pepe, Anavatan ve Doğru Yol Paritisi'nin Demokrat Parti adı altında birleşme çabalarının seçimde AK Parti'yi etkilemeyeceğini savundu.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun Demokrat Parti'ye katılmayacağını açıklamasını nasıl değerlendirdiği sorusuna ise Bakan Pepe şöyle cevap verdi: "Anavatan ve Doğru Yol ikisi bir araya gelseler bile zaten barajı aşamayacaklardı. Birleşme olmaması durumunda da aşamazlar. Bu parlemento önümüzdeki seçimlerden sonra da iki partili parlamanto olacak. Milletin istikrara, milletin huzura ihtiyacı vardır. Bugün AK Parti'nin dışında iktidara geliyorum; iktidara geldiğimde şunları yapacağım diyen bi parti var mı? Yok. Millet bölünmüş parçalanmış ve yamalı bir meclis istemiyor."