kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mobil Türkan bu kez evde yakalandı

Yeni Haber
Kamuoyunda "Mobil Türkan" olarak bilinen ve fuhuş sektöründe akla hayale gelmedik yöntemler kullanan Türkan Kaya, Kadıköy'de düzenlenen bir operasyonla yeniden gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin bir eve yaptıkları baskın sonucu suçüstü yakalanan Kaya ve beraberindeki kadınlar, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Daha önce sürekli "seyyar" olarak yakalanan Kaya'nın bu defa bir evde yakalanması polisleri de şaşırttı. Kaya ile birlikte 4 kadın gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından defalarca yakalanarak cezalandırılan ancak fuhuş sektöründe kadınları çalıştırmaya ve kazanç elde etmeye devam eden Mobil Türkan lakaplı Türkan Kaya, bir kaz daha yakalanarak gözaltına alındı.

Daha önce "Mobil olarak" fuhuş yaptırdığı tespit edilen ve aynı suçtan 17 sabıkası bulunan Türkan Kaya bu kez bir evde suçüstü yakalandı. Kadıköy Söğütlüçeşme Mahallesi Mahmutbaba Sokak'ta bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Masası ekipleri evi gözetim altına aldı. Bir süre yapılan incelemenin ardından evde fuhuş yapıldığı yönünde bilgiler edinen polis ekipleri, içerdeki kadınlarla temasa geçerek müşteri kılığında eve girdi. Kadınlarla 50 YTL karşılığında anlaşan ekip görevlileri daha sonra kendilerinin polis olduğunu açıklayarak kadınları ve Türkan Kaya'yı gözaltına aldı. 31 Mayıs tarihinde saat 18:00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonun ardından gözaltına alınan Kaya ve beraberindeki kadınlar, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaya ve beraberindeki kadınların Asayiş Şube Müdürlüğü girişinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki göstermesi dikkat çekti. Kadınlardan birinin "Çekmeyin kardeşim, herkesin ailesi var" şeklinde tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Türkan Kaya'nın bir eşofman üstü ile yüzünü kapatmaya çalıştığı gözlendi.

CHA