kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
MELİHA OKUR

TÜSİAD'ı küçümseyenlere duyurulur!

Salı günü Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, TÜSİAD toplantısından erken ayrıldı. Salondakiler, Koç'un vedalaşmadan gidişine çok şaşırdı. TÜSİAD'ın konukları vardı. Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, henüz konuşmayı bitirmemişti!
Öyle ya Koç'un acelesi neydi? Çünkü "Bilderberg seçkini" Mustafa Koç, dört gün boyunca çok özel bir konuğu ağırlayacak. 4 yıldır Bilderberg yönetiminde görev yapıyor. Bu görevi 20 yıl boyunca Bilderberg yönetiminde görev yapan Selahattin Beyazıt'tan, Koç'un halası Suna Kıraç devraldı. Ama sağlık problemleri nedeniyle görev doğrudan aile adına Mustafa Koç'a geçti. Zaten Bilderberg ailesi Koç'u çok güvenilir buluyor!..
Diyeceksiniz ki, nedir bu Bilderberg?
Çok basit, dünyanın kaderini çizen, toplantıya davet ettikleri kişilerin kariyerini sıçratan, dünya politikasının gizli kodlayıcıları. Üyeler, seçkin devlet adamları, başbakanlar, bakanlar, bazı gazeteciler(!), medya kartellerinin patronları(!) ve çokuluslu şirketlerle küresel şirketlerin ultra zenginleri.
Üyelerden bazılarını sıralayalım:
Dünya Bankası'ndan kovulan ABD şahini Paul Wolfowitz, karanlıklar prensi Richard Perle, yıllarca ABD Dışişleri Bakanlığı yapan Henry Kissinger, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile Maliye Bakanı Gordon Brown...
Peki, Bilderberg toplantısı niye İstanbul'da yapılıyor?
Bilmiyoruz. Bildiğimiz, üyeler bugün Silivri'deki Klassis Otel'de buluşacak. Çırağan Oteli'ne de uğrayacaklar. Pazar günü de toplantıyı bitirip ayrılacaklar. Özel konukları CIA ve MİT koruyacak. İstanbul polisi de boş durmayacak!..
Toplantıdaki konuşmalar kamuoyuna yansımayacak. Ama anlaşılan o ki, Büyük Ortadoğu Projesi konuşulacak. Irak özel gündem olacak.
Kimse alınmasın, mübarek örgüt tapınak şövalyelerinden oluşuyor. Sanki El-Kaide! Her şey gizli. Oysa kurucusu Hollanda Prensi Bernard, Nazi hayranı ve ırkçı. Bilderberg'in finansmanını Rockefeller Vakfı ile banker Rotschild ailesi sağlıyor.
Eğer Bilderberg Kulübü ilginizi çektiyse, Kanadalı gazeteci Daniel Estulin'in April Yayınları'ndan çıkan 'Kulüp Bilderberg' adıyla yayınlanan kitabını okumanızı öneririz.
Estulin, Bilderberg uzmanı. Aktüel dergisi kendisiyle görüşmüş, Bilderberg Kulübü'yle ilgili çok güzel bir haber hazırlamış. Estulin'in yorumları ilginç. Diyor ki; "Eğer umut vaat eden yeni bir muhalefet ya da cumhurbaşkanı adayınız varsa, mutlaka orada olacaktır!"
TÜSİAD'ı küçümseyenlere duyurulur! O halde Türkiye'den kimler katılıyor?
Geçen yıl sürpriz biçimde davet edilen Fehmi Koru, Estulin'e göre yine davetli ve örgüt için vitrin makyajı!.. Toplantıya Bilderberg "çekirdek kadrosu" katılıyor. Ama dikkati Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin Dışişleri Bakanı Bernard Kouchnen çekiyor. Ben, Devlet Bakanı Ali Babacan'ın davet edilip edilmediğini merak ettim. Babacan, kesin Bilderberg'de!.. Ama Beyaz Türkler de tam kadro orada. Kemal Derviş, Kemal Köprülü, Güler Sabancı, Ümit Boyner...
Gerisini saymayalım!..
Selahattin Beyazıt'ın da dediği gibi: 'Masadan zamanında kalkmasını bilmek şart!'