kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SAİT GÜRSOY

Başarıya doğru

Posta gazetesinin değerli yazarı Mesut Yar "Televizyon Hastası" köşesinde bana yer vermiş. Bu güzel duyguları sizinle paylaşmak istiyorum:
"Bir de benim Sait Hocam var. Benim dediğim, bendeki lakabı "hoca" onun. Eğitim uzmanı Sait Gürsoy'dan bahsediyorum... Yolu üniversite kapılarına düşen herkes bir şekilde tanışır onunla. Köşe yazılarıyla, testleriyle, yanıt anahtarıyla gerçek bir akıl adamıdır... Kişisel şahitliğim parantezi içinde birçok çaresiz öğrenciyi "hayata döndürdüğünü" görmüşümdür... Sait Hoca bir süredir tv8 ekranlarında Başarıya Doğru diye bir program yapıyor. Gençlerin ÖSS duvarına çarpma şiddetini azamiye indiriyor. Çarptıktan sonra oluşacak travmalar için sağaltıcı bilgiler veriyor. Hâlâ iyi bir kılavuz kaptan... Çocuklarımızın sınav okyanusunda basit bir filikayla dolaşmasına gönlüm elvermiyor. Sistem bir şekilde değişmeli. Mevcut sistemin kurbanları da azaltılmalı... Bu anlamda didinip duran Sait Gürsoy iyi bir adam, alkışı hak ediyor. Desteği de!"
Ayrıca Sabah, Takvim, Hürriyet, Akşam, Star ve Posta gazetelerinin televizyon sayfalarında programıma yer veren değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim.