kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şehit katilleri yakalandı

Yeni Haber
Genelkurmay Başkanlığı, baharla birlikte Şırnak Küpeli Dağı bölgesinde teröristlerin yoğun faaliyetlerinin tespit edilmesi üzerine, teröristlerin saklandığı bölgeler ile kaçış istikametlerine bir seri operasyon icra edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, Siirt'in Eruh ilçesinde bugün ölü olarak 7 teröristin ele geçirildiği belirtilerek, ''24 Mayıs 2007 tarihinde güvenlik kuvvetlerine yönelik olarak patlayıcı madde kullanıp altı vatan evladının şehit edilmesine neden olan teröristler olduğu değerlendirilmektedir'' denildi.

Genelkurmay Başkanlığının açıklaması şöyle:

''Bugün saat 14.45'de; Siirt/Eruh 12 kilometre güneyinde icra edilen operasyonlarda bir grup PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensubu terörist ile çatışma meydana gelmiştir. Bu çatışmada yedi terörist silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Baharla birlikte Şırnak Küpeli Dağı Bölgesinde teröristlerin yoğun faaliyetlerinin tespit edilmesi üzerine, güvenlik kuvvetlerince, teröristlerin saklandığı bölgeler ile kaçış istikametleri üzerine bir seri operasyon icra edilmektedir.

Söz konusu teröristlerin, 24 Mayıs 2007 tarihinde güvenlik kuvvetlerimize yönelik olarak patlayıcı madde kullanıp altı vatan evladının şehit edilmesine neden olan teröristler olduğu değerlendirilmektedir.''