kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Diana'nın hayatı film oluyor

Yeni Haber
Prenses Diana'nın yaşamını ve 1997 yılındaki ölümünü anlatan bir film için hazırlık yapıldığının duyurulması, Hollywood içinde tartışma başlattı...
Prenses Diana'nın yaşamını ve 1997 yılındaki ölümünü anlatan bir film için hazırlık yapıldığının duyurulması, Hollywood içinde tartışma başlattı. Galler Prensesi Diana'nın fotoğraflarını çekerek binlerce Sterlin kazanan iki fotoğrafçı Glenn Harvey ve Mark Saunders tarafından kaleme alınan "Diana and the Paparazzi" (Diana ve Paparazzi) isimli kitap beyaz perdeye taşınıyor.


The Sun gazetesinin haberine göre, 1997 yılında henüz 36 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Prenses Diana'nın hayatını ve ilişkilerini anlatan kitabın film haklarını almak için Paramount Pictures ve ünlü film yapımcısı Quentin Reynolds arasında ciddi bir savaş yaşanıyor.

Diana'nın, ölümünden 10 yıl sonra bile çok sattığına dikkat çeken gazete, Galler Prensesi'nin filminin de ciddi bir gişe başarısı yapabileceğine inanıyor.

Filmi kimin çekeceği hala netlik kazanmazken Paramount Pictures'ın bir adım önde olduğu belirtiliyor. The Sun gazetesi Prenses Diana rolünü oynamak için en yakın adayın Karayip Korsanları filmiyle dikkat çeken Keira Knightley olduğunu yazdı.

Prenses Diana İngiltere'de, Kraliyet Ailesi'nin kurallara dayalı hayatına isyan eden karakteriyle tanınıyordu. Yaptığı sivil toplum çalışmalarıyla uluslararası arenada da dikkat çeken Diana, özellikle kara mayınları ve AIDS'e karşı yapılan girişimlere verdiği destekle ön plana çıkmıştı.

Diana, 1997 yılında paparazzilerden kaçarken arabasının kaza yapması sonucu yaşamını yitirmişti.