kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İmirzalıoğlu'nu ekranda hep kabadayı rollerinde izledik. Yeni filminde de yine kabadayı olacak.

Sinemanın 'Kabadayı'ları yeni film için el ele verdi

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Sinema sektörünün dev isimleri Yavuz Turgul, Murat Akdilek ve Mine-Ömer Vargı, 'Kabadayı' adlı ortak bir film hazırlıyor. Filmde başrolleri Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sinemanın 'Kabadayı'ları yeni film için el ele verdi
Fida Film'in sahibi Murat Akdilek, Filma-Cass'ın sahipleri Mine ve Ömer Vargı ve ünlü senarist-yönetmen Yavuz Turgul, 'Kabadayı' adlı bir film çekmek için güçlerini birleştirdi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazacağı filmi Ömer Vargı yönetecek. Filmin başrollerini ise Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak.

RACONLARI FARKLI
İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın da rol alacağı film, biri eski diğeri yeni iki kabadayının öyküsünü beyazperdeye taşıyacak. Şener Şen filmde 'Ali Osman' adında haksızlığa uğrayanları ve güçsüzleri korumayı racon edinen bir kabadayıyı canlandıracak. Kenan İmirzalıoğlu ise hayranlarının karşısına mafya liderliğini racon edinmiş yeni jenerasyon kabadayısı 'Devran' karakteriyle çıkacak. Film, uğruna mücadele ettikleri değerler farklı olan bu iki kabadayı arasındaki düşmanlığı ve çekişmeleri anlatacak.
Haberin fotoğrafları