kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Böyle Çekti...Rambo Okan, araçtaki kadına sarılıp, bir anda aşağı çekti. Ne olduğunu anlayamadan yola düşen genç kadın, apar topar yeniden otomobile binip, olay yerinden uzaklaştı.

Rambo teröru

SPOR SERVİSİ
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları yaptığı gece kulübü Reina'nın kapısına giden 'Rambo' lakaplı fanatik taraftar, hareket halindeki otomobilden bir kadın taraftarı çekerek yola düşürdü..
Baba evini yaktığı için yargılanan ve kendisini "eski Fenerbahçeli futbolcu Uche'nin fanatiği" olarak tanıtan Rambo Okan lakaplı Okan Güler, önceki gece korkunç bir kazaya yol açıyordu. Fenerbahçeli futbolcuların, önce Etiler'deki Papermoon, ardından Boğaz'daki Reina'da şampiyonluk kutlamaları yapacağını öğrenen Rambo Okan da Reina'nın kapısına gitti. Burada önce Fenerbahçeli futbolcularla konuşmaya çalışan taraftar, daha sonra otomobil üzerinde şampiyonluk kutlaması yapan 2 genç kadının yanına yaklaştı.

ARKADAŞINDAN TEPKİ
Trafik nedeniyle ağır ilerleyen araçtaki bir kadın taraftarı tutarak kendine doğru çeken Rambo Okan, kadının hareket halindeki araçtan yere doğru düşmesine neden oldu. Kadın taraftar Rambo'ya çarparak, yere düştü. Araç çok hızlı hareket etmediği için yara almayan kadın taraftar, üzerini temizleyerek yeniden otomobile bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Rambo'nun saldırısıyla kendini yolda bulan kadın taraftarın arkadaşı ise önce Okan'a, ardından olayı görüntüleyen foto muhabirlerine tepki gösterdi.

MANKENLERE TEKLİF
Rambo Okan, gece kulüplerinin önünde kameralara takılan görüntüleriyle hatırlanıyor. Rambo Okan, kameraların önünde gece kulüplerinden çıkan neredeyse tüm mankenlere yaptığı evlilik teklifleriyle biliniyor. Rambo Okan'ın ruhsal sorunları olduğu iddia ediliyor.
Haberin fotoğrafları