kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Taş Devri
08:00 Türk Sineması: Ben Bir Garip Keloğlanım
10:00 Elifnağme
13:20 Dekodizayn
15:15 Çocuklar Duymasın
16:50 Selena (Tekrar)
18:50 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Selena
22:00 Duvar
00:40 Savaş Ay'la Tozlu Yollar
 
00:40 Savaş Ay'la Tozlu Yollar
'Savaş Ay' la Tozlu Yollar' renkli görüntüleri, tanıdık yüzleri ve yaşamın içinden öyküleriyle atv ekranında... Programda bu gece ölümünün 5'inci yılında Aşık Mahzuni Şerif anılacak.
Aşık Mahzuni ölümünün 5. yılında Savaş Ay'la Tozlu Yollar'da anılıyor... Mahzuni Şerif'in hiçbir yerde yayınlanmamış görüntüleri ekrana geliyor ve türküleri canlı yayında dinleniyor...

SAHTE İÇKİ OPERASYONU
Gaziantep polisi 17 bin şişe viski, 16 bin şişe votkayı lüks mekânlara satmaya çalışan çeteyi nasıl çökertti? Tozlu Yollar, sahte yabancı içki operasyonunu adım adım izledi. Bu heyecanlı görüntüleri kaçırmayın! Okuma yazmayı hapishane duvarları arkasında öğrenen, 20 yıla hüküm giymiş genç kızların üniversiteyi nasıl kazandıkları Tozlu Yollar'da sorgulanıyor... Savaş Ay, büyük kentlerde doğup büyüyen, 20 yaşında tıbbiyeyi bitirip doğu illerine atanan bayan doktorların meslek aşkına da tanık oluyor.
atv 00.40
 
13:20 Dekodizayn
DEKODİZAYN atv 13.20 .
Vahe Kılıçarslan ve Dekodizayn ekibi üyeleri bu hafta şanslı izleyicisinin evini yenilemek için Ordu'daydı. Orjinal fikirleriyle şık bir dekorasyona imza atan program Karadenizli türkücü Kamil Sönmez'in ve Lerzan Mutlu'nun evine de konuk oldu. Programa Aysun Kayacı, Şebnem Schaffer ve Mehtap Saraç da sohbetleriyle renk kattı.
 
20:00 Selena
Selena'nın çileğe alerjisi olduğunu öğrenen Hades kötü bir plan hazırlıyor.
Sinem Kobal'ın rol aldığı 'Selena'da heyecan sürüyor. Bu akşam: Selena'nın dünyadaki yiyeceklerden birine alerjisi olduğu tespit edilir. Kesinlikle çilek yememesi gerekmektedir.

SELENA'NIN YÜZÜ BENEKLENDİ

Honos 'Alerji tehlikeli olabilir' diyerek Selena'yı uyarırken konuşmayı Hades duyar ve Selena'ya kötülük yapmak için kolları sıvar. Selena'nın kızları ziyarete eve geldiği sırada onun meyve suyunun içine çilek karıştırır. Bir süre sonra Selena'nın yüzünde mavi benekler oluşmaya başlar. Selena, Burak'ın amcasıyla tanışacaktır ve çok heyecanladır. Ama yüzündeki beneklere acilen bir çare bulması gerekmektedir. atv 20.00
 
22:00 Duvar
Duvar'ın bu bölümünde Taylan, Yeşim'i zor durumda bırakacağını söyleyerek Ege'yi tehdit ediyor. Ondan, Yeşim'e karşılık, İklim'i istiyor. Acaba Ege kimi seçecek?.
Taylan Güner ve Sinem Öztürk'ün rol aldığı gençlik dizisi 'Duvar' heyecanlı bir bölümle daha atv'de. Bu akşam: Yeşim'in yaşadıklarını düşündükçe artan öfkesi onu Taylan'a karşı güçlendirir. Taylan'ın evine gidip onu tehdit edecek kadar kararlıdır artık.

İKLİM ZOR DURUMDA
İklim ise Ege'nin sevgisinden emindir. Ancak annesinin Taylan ile evlenmesi için zorlamalarına karşı durmaya çalışmaktadır. Taylan, Yeşim'i zor durumda bırakacağını söyleyerek Ege'yi tehdit eder. Yeşim'i rahat bırakmak için istediği tek şey Ege'nin İklim'den uzak durmasıdır. Öte yandan Yeşim'in kararlı duruşu Ege'nin yaşananları öğrenmesiyle kırılır. Yeşim'in dayanacak gücü kalmamıştır. atv 22.00