kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hay, şu dilimi eşek arıları soksaydı!

15'inci yılını geride bırakan Cosmopolitan dergisi, bu ayki özel sayısında ünlü isimlerin geçmiş yıllarda verdiği röportajları derledi. Beyaz'dan Kenan Doğulu'ya, Kaya Çilingiroğlu'ndan Fazıl Say'a pek çok ünlünün geçmiş yıllarda söyledikleri ile bugünkü lafları arasında dağlar var..
Beş dakika sonra ölecekmiş gibi yaşa!
Donla fotoğraf çektiren bir adam değilim ama bunu yaparken herkes eğlenebilir. Bu eğlenceyi ancak gerizekalı kurallar engeller. Düşünsene, bir arabaya sahipsin ve onun özelliklerini biliyorsun. Saatte 150 kilometreyle viraja girilmeyeceğini biliyorsan mesele yoktur. Bu da onun gibi... İnsanın böyle fotoğraflarının olması çok eğlenceli. Evde çıkartıp çıkartıp bakabilirsin.... Böyle fotoğraflarım çekilsin diye bir hedefim yok. Zaten olmamalı da. Ancak bence her insan beş dakika sonra ölecekmiş gibi yaşamalı! CEM YILMAZ/Ocak 1997

Ben her istediğimi bakışlarımla yaptırırım
KENAN DOĞULU Şubat 1995 İlk bakışlar benim için çok önemlidir, kötü bakarım ben... Her istediğimi yaptırabilecek bakışlarım vardır, ona yakalanan kadınlar yandı! Kadınları seviyorum, kadınsız bir hayat düşünemiyorum. Her bakımdan beni tatmin eden kadın, yatakta benim fahişem, sokakta annem gibi olmalıdır...

Dost zannettiklerim beni hep sırtımdan vurdu
DEMET ŞENER Mayıs 1995 Benim hiçbir zaman gerçek dostum olmadı. Bütün dost zannettiğim insanlar muhakkak bir gün bana sırtlarını döndüler. Sadece okulda bir arkadaşım var. Onu çok seviyorum. Kıskançlıklar, dedikodular, çekememezlikler yüzünden böyle oluyor sanırım. Hele Bursa küçük bir yer olduğu için göze batan bir insandım. Güzelin dostu olmaz derler ya...

Beni Gülyar'dan başkası bütünleyemez!
FAZIL SAY Haziran 2000 Eşim Gülyar'la son derece güzel bir aşkımız var. (2004'te boşandılar) Uzun zamandır tanışıyoruz. Benimle kimse bu kadar bütünleşemez! Onun Hintli gibi gözleri vardır. Bir Paris kadını kadar zevkli, Brezilya kadını gibi ateşli, Anadolu kadını gibi de sadıktır. Yani, benim için değişik, egzotik bileşimi var.

Aşk orgazm gibi bir şey
UĞUR YÜCEL Şubat 1993 Bir kere aşkla sevgiyi birbirinden ayırmak gerekiyor galiba... Çünkü çok sevmediğin birine de aşık olabiliyorsun. Mesela etrafta sevilmeyen, sevgisiz bir insan olabiliyor. Ama sen manyak gibi aşık oluyorsun. Aşk orgazm gibi bir şey. Sürekli yaşanabiliyor. Ayrıca aşk herkesle paylaşılabiliyor.

Regl iken çok iyi giyinmem
ŞEBNEM DÖNMEZ Ocak 1999 Ben ortalama bir kadınım, herkes gibiyim. Regl olduğum dönemlerde renk uyumunu sağlayamıyorum ve o zaman iyi giyinemiyorum. Ben de fazlasıyla renk uyumu hastalığı var. Bu yüzden her renk ayakkabım var, ayakkabımın tonu farklı olduğu zaman kafayı yiyorum.

Hülya'yla evlenmek istemem!
KAYA ÇİLİNGİROĞLU Mayıs 1995 Hülya'yla farklı şeyleri özlüyoruz. Ben evim, çocuğum olsun istiyorum. Hülya ise yolundan dönemiyor artık. Çünkü o Hülya Avşar. Düşünsenize biz evlensek, Hülya eve sabaha doğru dönecek. Çocuğuma kim bakacak peki? Hülya diyor ki: "Döneceğim bu yoldan..." Ama mümkün değil! Şu an yeniden birlikte olma ümidimiz yok!

Haluk Bey'in evliliğine saygılıyım
A. NUR YENGİ Ocak 2002 Zuhal Olcay'ı tabii ki tanıyorum. Haluk Bey'le saygı duyduğum bir birliktelikleri var. Bu tür dedikoduları yapmaya kimsenin hakkı yok! Evli bir erkekle birliktelik sorusuna gelince hayatta hiçbir zaman 'asla!' dememek lazım. Çünkü neye asla dedimse arkasından yapmışımdır!

İzmir'e yerleşeceğim ve bir iş kuracağım

BEYAZIT ÖZTÜRK Mayıs 1998 Açıkçası ben yaptığım işi meslek olarak görmüyorum. Televizyon beni 2 seneye kadar yiyip bitirmeden ben onu bitireceğim. Ağustosa kadar devam. Önce askerlik, sonra da İzmir'e yerleşip, bir iş açacağım. Yazmayı da düşünüyorum. Bu arada kaset yapacağım. Çünkü türküleri çok seviyorum. Gittiğimde arkamda bir şeyler kalmalı.

Hepsinden güzeli var: Reddedilmek!
NEJAT İŞLER Nisan 2002 Kadınlar hakkında konuşmamalı, kadınları yaşamak daha iyi... Kadınları ya anlamalı ya sevmeli... Çünkü ikisini birden başaramıyoruz. Aşk zamanla ilgili bir şey... Sordunuz ya hani 'terk edilmek, ayrılık, acı senin sözlüğünde ne anlama geliyor?' diye; Hepsinden güzeli var: Reddedilmek.
Haberin fotoğrafları