kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kate Moss koleksiyonu 1 Haziran'da geliyor

Tüm dünyada stil ikonu kabul edilen ünlü model Kate Moss'un Topshop için özel olarak hazırladığı, özgün stilini yansıtan koleksiyonu 1 Haziran'da Türkiye'deki modaseverlerle buluşacak!..
Sokak modasının öncü markalarından Topshop'un, stil ikonu olarak kabul edilen dünyaca ünlü model Kate Moss'la birlikte hazırladığı 2007 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu, 1 Mayıs'ta İngiltere'de görücüye çıkmıştı. Moss'un tasarımları 1 Haziran'da da Türkiye'deki moda tutkunlarının huzurunda olacak! Kendi özgün tarzını yansıtan bir koleksiyon hazırlayan Moss, trendleri takip etmeyi de ihmal etmemiş. Ünlü modelin gardırobundan esinlenilen kıyafetlerde 'bohem' tarzı etkili... Tasarımların arasında vintage tarzını öne çıkaran çiçek desenli ve işlemeli bohem elbiseler, yelekler, jean'ler ve seksi pantolonlar, kokteyl elbiseleri ve erkeksi kesimler taşıyan tişörtler var. Ünlü model özellikle bol ve rahat pantolonlarda kırmızı, çivit mavisi ve siyah renklerini kullanmayı tercih etmiş. Moss'un koleksiyonunda zarif metalik görünümlü yelekler, boyu kısa tutulmuş ve erkeksi bir görünüme sahip ceketlerle tamamlanıyor.

DÖVMELERİ KEMERE İŞLENDİ
Moss, seksi görünümünü desteklercesine vücuda sımsıkı oturan jarse üstler, mini şortlar, pırıltılı mini korsajlı elbiseler ve daracık taşlanmış jean'ler hazırlamış. Moss, etek boylarında da oldukça iddialı davranmış; ya minicik ya da yeri süpürecek kadar uzun modeller tasarlamış. Koleksiyonda en büyük ilgiyi ise krem renkli ince bir tişört çekiyor. Bu tasarımın özelliği üzerindeki süslü desenlerin arasında bulunan ünlü modelin isminin baş harfi olan 'K'... Bu seriyi tamamlayan aksesuvarlar da ünlü modelin tarzını en iyi şekilde yansıtıyor. El çantaları, zımbalı süet kemerler ve işlemeli eşarplar bunlardan bazıları... Kemerlere Moss'un vücudundaki dövmeleri andıran kırlangıç motifleri işlenmiş.