kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aşk yuvasında şiddetli kavga

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
Tamer Karadağlı-Deniz Uğur çifti Cihangir'deki aşk yuvalarında sürekli kavga edince komşular 'İllallah' dedi! Karadağlı kapıyı çarpıp evi terk etti ..
Apartmanı inlettiler!
Son ayların en çok konuşulan aşkı kavga gürültü eşliğinde sona erdi! Kumsal dergisinin haberine göre; Tamer Karadağlı ile uğruna eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno'dan ayrıldığı yasak aşkı Deniz Uğur'un ilişkisi, şiddetli kavgalar yüzünden çatırdadı! Çiçeği burnunda çiftin en şiddetli kavgası tam iki hafta önce Cihangir'deki aşk yuvalarında yaşanmış. İkilinin bağırışları yüzünden apartman ayağa kalkmış. Komşular dairelerinden çıkarak ünlü çifte büyük tepki göstermiş.

Karadağlı evi terk etti
"Yeter artık, bıktık kavgalarınızı dinlemekten" diye ünlü çifte çıkışan komşular apartmanda huzur kalmadığından yakınmışlar. Komşularının isyanı üzerine çift kavgayı kesmiş. 'Taşfırın Erkeği' bir süre sonra kapıyı vurarak evi terk etmiş. Bu kavganın sonucunda Tamer Karadağlı'nın Deniz Uğur ile olan beraberliğini bitirmek için ilk adımı attığı ve eski eşi Arzu Balkan ile barışmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Tamer eve mi dönüyor?
Deniz Uğur'la kavga etmekten bıkan Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'la barışmak istediği söyleniyor. Balkan ise "Zaman ne gösterir bilemem " diyerek kapıyı açık bırakıyor.