kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzel boksör dansın da üstesinden geldi

Amerika'da ilgiyle izlenen 'Dancing with the Stars' adlı dans yarışmasının yarı finalistleri arasında bir isim dikkat çekiyor: Laila Ali... Eski boksör Muhammed Ali'nin kızı Laila Ali, hem sahnelerin hem de ringlerin tozunu attırıyor!..
Tarih 7 Mayıs... Laila Ali, Amerikan televizyonlarının beğeniyle izlenen dans yarışması 'Dancing with the Stars'da performansını sergilemek için sahneye çıkıyor. İzleyicilerin arasında Laila Ali için çok önemli bir isim bulunuyor; babası ünlü boksör Muhammed Ali. Laila Ali, babasından da aldığı destekle, sahnede kuğu gibi dans ediyor...

BABASININ GURUR KAYNAĞI
Babası gibi, ringlerde oldukça başarılı bir boksör olan Laila Ali, Amerika'da çok seviliyor. Yarı finalisti olduğu 'Dancing With the Stars' yarışmasıyla adından söz ettiren Ali, babasına çok düşkün olduğunu söylüyor. Babasının annesi Veronica Porsche Anderson'dan 1986 yılında boşandığını belirten Ali, onunla ilgili hislerini ise People dergisine anlattı. "Kendime bakınca babamı görüyorum, aramızda çok güçlü bir bağ var" diyen genç boksör, babasının kendisiyle gurur duyduğunu söylüyor. 1984'te babasına Parkinson teşhisi konulmasıyla yıkıldıklarını belirten Ali, "Bizi en çok üzen şey, onun ringlere erken veda etmesiydi" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları