kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Liderler hafta sonu meydanlara çıkıyor

ANKA
Seçim çalışmalarıyla birlikte siyasi parti liderlerinin programları yoğunlaşıyor. Bir yandan milletvekili listeleri için çalışan liderler bir yandan da seçmenle buluşmak için yurt gezilerini yoğunlaştıracak. Liderlerin hafta sonu yapacakları çalışmalarla meydanlar ısınacak. Liderlerin programları şöyle:

ERDOĞAN İZMİR VE SİVAS'TA
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Efes 2007 Denizkurdu Tatbikatı'na katılacak olan Erdoğan daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek seçmenle bir araya gelecek, pazar günü Sivas'ta halka hitap edecek.

BAYKAL-SEZER MERSİN'DE
DSP ile güç birliğine giden CHP ilk mitingini Mersin'de gerçekleştirecek. 26 Mayıs'ta yapılacak mitinge, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'le birlikte katılacak olan Baykal, halka seslenecek. Mitingde, Sezer'in de bir konuşma yapması bekleniyor.

AĞAR KONGREDE
DYP-Anavatan birleşmesinin ikinci adımı için DYP lideri Ağar, 27 Mayıs'ta kongre yapacak. DYP kongrede adını Demokrat Parti olarak değiştirecek birleşmenin alt yapısını hazırlayacak.

MUMCU İSTANBUL'DA
Anavatan Partisi lideri Mumcu, DYP kongresine katılıp hafta sonunda İstanbul'a gelerek, birleşme sürecine ve seçime yönelik çalışmalarını yürütecek.

UZAN İZMİR'DE
Genç Parti lideri Cem Uzan seçim startını İzmir'den verecek. Uzan İzmir'de Buca, Çiğli ve Bornova örgütlerini ziyaret edecek.

DİĞER PARTİLER
* BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu bugün Amasya'da yapılacak Birlik Şöleni'ne katılacak. Yazıcıoğlu, hafta sonu da toplantılarını sürdürecek.

* SP Genel Başkanı Recai Kutan hafta sonunu Ankara'da geçirecek ve Ankara'da yapılacak fetih şölenine katılacak.

* Eski Başbakan Mesut Yılmaz, memleketi Rize'de düzenleyeceği mitingde seçmenlerine seslenecek.