kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cem Kınay, Ferrari'nin patronuna adasında ev sattı

Kınay ve Serim'in Dellis Cay Projesi'nden Ferrari'nin patronu Monteremolo, F1 pilotu Schumacher ve Victoria's Secret'in CEO'su Razek kendine ev bakanlar arasında..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cem Kınay, Ferrari'nin patronuna adasında ev sattı
Türkiye'de kurup büyüttüğü Magic Life'i Alman turizm devi TUI'ye satan Cem Kınay ve ortağı Oğuz Serim'in Atlas Okyanusu'ndaki Türk Adaları'na ünlü yağıyor. Turk&Caicos adıyla bilinen Türk Adaları'nda 3 milyon metrekare alan üzerinde Dellis Cay Projesi'ni geliştiren ikili Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones çiftine 7 milyon dolara sattığı villanın ardından Ferrari'nin patronu Luca Di Monteremolo, Victoria's Secret'in CEO'su Edward Razek ve 5 yıl üst üse Formula 1 şampiyonu olan Michael Schumacher'e de ev satmaya hazırlanıyor. Sudi Özkan'ın Maslak'taki Princess Oteli'ni 10+5 yıllığına kiralayan, otelin Sheraton adı ile işletmeye başlaması nedeniyle düzenlenen törene katılan OC Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Serim, Bahama Adaları yakınlarındaki projelerini ve sektöre bakışını anlattı:

TÜRKİYE'DE DE ADA ARIYORUZ
* Adayı 50 milyon dolara satın aldık. O gün ben görmeye bile gidemedim. Cem (Kınay) aradı, 'Muhteşem bir yer alıyoruz' dedi ve aldık. Projenin birinci fazında 78 rezidans daire ve 17 villa bulunuyor. Fiyatlar 5 ile 16 milyon dolar arasında değişiyor.

* Projeden iki Türk de ev aldı. Bunlar yurtdışında yaşayan Türk işadamlarından. Türkiye'de olup da ilgilenenler de var. Ferrari'nin patronu Monteremolo özellikle Michael Schumacher ile yanyana ev istedi. Özellikle ABD'liler ve İngilizler'den ilgi var.

* Proje için dünyada ünlü 6-7 mimar çalışıyor. Bu yıl ekim gibi inşaat başlar diye düşünüyoruz.

* Aslında Türkiye'de böyle özel bir proje düşünüyoruz. Ancak bizde ada ya da arazi bulmak çok zor. Yine de bakıyoruz.
Haberin fotoğrafları