kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Bekar evi için 6 milyon $ verdi!

Ender Mermerci'nin küçük kızı Derin'in, rahmetli babası Mehmet Mermerci'den kalan mirasın 6 milyon doları ile kendisine görkemli bir ev aldığını duydum. Yaklaşık bir yıldır annesi Ender Hanım ile birlikte yaşadığı Vaniköy'deki yalıdan ayrılıp, yalnız başına yaşamak isteyen Derin, böylece 6 milyon dolara hayalini gerçekleştirmiş oldu! Herkes, yalıdan sonra nasıl bir evin Derin'i keseceğini konuşuyordu. Taksim'de Hyatt Regency Otel'in yanındaki Taksim Residence'in tek penthouse dairesini satın alan Derin, bence çıtayı düşürmedi!!!

TAM 730 METREKARE!
Eski Fransız Pasteur Hastanesi'nin yerine Tekfen İnşaat tarafından yapılan Taksim Residence'de birbirinden lüks ve büyük üç farklı rezidans var; Bosphorus Residence, Pasteur Residence ve Park Residence. Pasteur Residence binasında ise 8 exculusive ve Derin'in satın aldığı bir penthouse daire bulunuyor. Geniş salonları ve yüksek tavanlarıyla 19. yüzyıl mimarisini yansıtan ve muhteşem Boğaz manzarası olan binanın çatı katında bulunan penthouse daire tam 730 metrekare. Tavan yüksekliği 320 cm. Terasların her biri 170'er metrekare. 5 oda, bir salon ve bir hizmetli odasından oluşan dairede Derin bir başına ne yapacak bilmiyorum tabii!!!

SEVGİLİSİNE KOMŞU OLDU
Derin Mermerci ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle 10 yıllık eşinden boşanan Mehmet Germiyanlıgil, evi terk ettiğinde Ritz Carlton Residence'ın penthouse dairesine taşınmıştı. Derin'in Taksim Residence'daki penthouse daireyi satın almasının bir nedeninin de, sevgilisine komşu olmak istemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Hoş; Mehmet Germiyanligil, Ritz Carlton Residence'daki penthouse'da kiracı, Derin ise 6 milyon doları bastırıp, daireyi satın aldı. Artık görüşemedikleri zamanlarda penthouse'larından birbirlerine el sallarlar!!!