kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

4 öneri

04.05.2007
1-Güneş gözlüğünüz var mı? Logosunu ve mağaza dekorasyonunu yenileyen Şişli Optik, sezona Bulgari, Chanel, Burberry, Prada, Fendi gibi dünyanın en ünlü gözlük markalarıyla giriyor. Tom Ford, Alain Mikli, Ferragamo gibi önemli markaları da bünyesine katan mağazada yaz için birbirinden şık güneş gözlüğü alternatifleri var.

2-Tırnaklara bakım
Soğuk kış günlerinin ardından kırılan ve zayıflayan tırnaklarınıza bakım yapmanın zamanı geldi. Leydi Nail Growth'un içeriğindeki doğal bileşimler, tırnaklarınızın sağlıklı biçimde uzamasını sağlıyor. Kırılan tırnaklarınız için ise 'Leydi Nail Strength' pürüzsüz ve çekici tırnaklar vaat ediyor.

3-Rahatlık ön planda Dockers, farklı zevklere hitap eden ve rahatlığın ön planda olduğu koleksiyonuyla, ilkbahar-yaz sezonuna girdi. Sade, spor ve şık çizgisinden vazgeçmek istemeyen kadın ve erkekler, burada kendilerine uygun pek çok şey bulabilir.

4-Renkli takılar Aksesuar modası, bu yaz bizi 60'lı ve 70'li yıllara götürüyor. Coquet'in, mor, pembe, fuşya ve beyaz renkteki çiçekli tokaları dikkat çekiyor. Gümüş ve dore renkli, metal kemerli ve püsküllü çantalar ise, Coquet'in 2007 yaz koleksiyonunun en gözde parçaları.
Haberin fotoğrafları