kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kiracı ev sahibi kavgası: 4 ölü, 3 yaralı

Yeni Haber
Gaziantep'te ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmada silah ve bıçaklar konuştu, olayda 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ev sahibi Sürmeli Özdemir (37) ve kiracı Ali Koçyiğit'in (35) ardından ev sahibinin eşi İslim Özdemir (33) ve olayın ardından minibüsle firar eden Şahin Koçyiğit'in çarptığı Cemal Yıldırım da (5) hayatını kaybetti.

Sürmeli Özdemir ve Ali Koçyiğit'in cenazeleri toprağa verildi. Sürmeli Özdemir Gaziantep Asri Mezarlık'ta toprağa verilirken, Ali Koçyiğit memleketi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde toprağa verildi.

Olayın ardından firar eden ve kaçarken Cemal Yıldırım'a çarparak ölmesine sebeb olan Şahin Yıldırım'ın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi 102 Nolu Sokak 7 sayılı evde meydana geldi. İddiaya göre ev sahibi Sürmeli Özdemir, evinin birinci katını 15 gün önce Ali Koçyiğit'e kiraya verdi. Özdemir, bilinmeyen bir nedenden dolayı 15 gün önce kiraya verdiği evinin boşaltılmasını istedi. Kiracı Ali Koçyiğit ile ev sahibi Sürmeli Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kiracı Koçyiğit kardeşleri, Galip, Abdullah ve Şahin Koçyiğit'i arayarak yardım istedi.

Koçyiğit kardeşlerin de olaya karışması üzerine çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, ev sahibi Sürmeli Koçyiğit kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybederken, kiracı Ali Koçyiğit ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede, 1 adet av adet tüfeği, 1 adet kuru sıkıdan çevrilme tabanca, 7 adet boş kovan, 7 adet dolu mermi, 3 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet av tüfeği fişeği, 2 adet bıçak ve 1 adet silah kılıfı buldu.


CHA