kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Derin Sirel

Sahte Tarkan hem isyan hem tövbe etti

Bülent İPEK
Müzik piyasasında 'Sahte Tarkan' olarak nam salan Ankaralı Derin Sirel, isyanlarda: Ben kimseyi aramıyorum ama herkes Tarkan diye beni arıyor!..
Sesinin Megastar Tarkan'a müthiş benzerliği sayesinde; bir dergiye Tarkan olarak telefon röportajı veren 'Sahte Tarkan' tövbe etti! Yonca Evcimik'le aylarca 'Tarkan olarak' dertleşen, Bahar Korçan'a kıyafet ısmarlayan Ankaralı Derin Sirel; piyasada kendisi gibi iki üç tane daha 'sahte megastar' olduğuna dikkat çekerek, karmaşanın başlangıcıyla ilgili şunları söyledi:

Kimse yardımcı olmadı
"Benim 'Buram Buram' adlı şarkım, internet ortamında Tarkan'ın parçası olarak yayılmaya başlamıştı. Bu haberi yapan dergiye ulaştım ancak kimse yardımcı olmadı. Ben de bunun üzerine Tarkan gibi dergiyi arayıp 'Bu şarkı benim değil' dedim. Ardından bütün kapılar açıldı. Daha sonra beni aynı numaradan arayıp Tarkan'mışım gibi konuşanlar oldu." Megastar'a benzetildiği için kendi kişiliğini kaybetmeye başladığını belirten Derin Sirel, "Ben kimseyi aramıyorum. İnsanlar, Tarkan'ın telefonu sandıkları için benim numaramı arıyor. Tarkan olarak kimseyle konuşmamak için o sim kartı artık kullanmıyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları