kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tarantino'nun kadınları

ESİN KÜÇÜKTEPEPINAR
ESİN KÜÇÜKTEPEPINAR
Tüm ihtişamıyla devam eden 60. Uluslararası Cannes Film Festivali'nde önceki gün ünlü Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino'nun 'Death Proof' adlı filmi de vardı. Kurbanlarını arabasıyla ezerek öldüren bir katilin hikayesinin anlatıldığı filmin gösterimine, Tarantino'nun yanı sıra filmin tüm oyuncuları tam kadro olarak katıldı. Merakla beklenen film, kült korku filmlerinden biri olarak yorumlandı ve eğlenceli bulunsa çok büyük bir yankı uyandırmadı.

70'lerin korkusu oldu
Filmin galası boyunca son derece heyecanlı ve neşeli olduğu gözlenen Tarantino, "Birçok filmim gibi bunun da çıkış noktası 1970'li yılların B sınıf korku filmleri oldu. Ancak bu tür filmlerin gitgide birbirlerine benzediklerini bildiğimden, bu filmi değişik bir yapıya oturtmaya çalıştım" dedi. Sadece 20 dakikasında aksiyon sahnelerine, kalan kısmında ise diyaloglara yer verilen 2 saatlik filmin temposunun düşük olduğu konuşulanlar arasındaydı.
Filmin başrol oyuncusu Kurt Russell galaya kendisi gibi oyuncu olan eşi Goldie Hawn ile geldi. İkili sık sık öpüşerek poz verdi. Oyuncular Rose McGowan, Zoe Bell, Rosario Dawson ve Tracie Thoms ise güzellikleriyle göz kamaştırdı. Galada Tarantino'ya en büyük ilgiyi, onu öpücük yağmuruna tutan seksi aktris Zoe Bell gösterdi.
Haberin fotoğrafları