kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yazlığa giderken güvenliğe dikkat!

TİMUR SIRT
17.05.2007
Yaz aylarında evlere giren hırsızlar da fazla mesaiye başlar. Evi hırsızdan koruyan alarm sistemleri de hem akıllanıyor hem maliyet düşürüyor. Tatile çıkmadan hazırlığınızı yapın..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yazlığa giderken güvenliğe dikkat!
Yazlığa taşınınca evde güvenliği sağlayacak bir önleminiz var mı? Eve döndüğünüzde sürprizlerle karşılaşmayın. Aracınız için gösterdiğiniz özeni evinize de gösterin. Şu anda evlerdeki güvenlik riski daha fazla arttı. Üstelik siz evdeyken de caydırıcı özelliğinden dolayı kullanmak faydalı oluyor.

Musluk açık kalmasın!
Kadınlar, güvenlik konusunda genelde erkeklere göre daha hassastır. Bu durum özellikle tatile çıkarken kendini daha fazla gösterir, "Musluğu kapattın mı, ocağın altını söndürdün mü, pencereleri kapadın mı, kapıları iyice kilitledin mi?" gibi sözler dökülüverir ağızlarından tam kapıdayken. Pronet alarm sistemine sonradan eklenebilecek özel dedektörler ile yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alınabiliyor. Kadınlar da böylece gözleri arkada kalmadan denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkarabiliyorlar.

Polisi haberdar ediyor
Pronet, evlerinde kablo kalabalığından hoşlanmayan kadınları da düşünmüş. Pronet'in kablosuz alarm sistemleri, evde herhangi bir tadilata gerek kalmadan kolaylıkla monte edilebiliyor. Böylece büyük emeklerle yapılan evlerin dekorasyonları bozulmuyor. Pronet alarm sistemi olumsuz bir durumu anında Pronet'in 7 gün 24 saat hizmet veren alarm merkezine iletiyor. Pronet alarm merkezi ise size ya da sizin belirlediğiniz kişilere haber veriyor ya da güvenlik güçlerini haberdar ediyor. Ayrıca otomatik olarak daha önce girdiğiniz 5 numarayı ev telefonundan arama yapabiliyor. Böylece size veya telefonlarını girdiğiniz yakınlarınıza siz yurtdışında olsanız da bilgi ulaşıyor.
Haberin fotoğrafları