kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

112 dairelik Skyport Residence Beylikdüzü'nde yükselecek

Gül Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Skyport Residence'ta 112 adet ev-ofis daire bulunuyor. 60 mağazalık bir alışveriş merkezine de yer verilen proje 2008 sonunda tamamlanacak..
Gül Yapı, Beylikdüzü'ne yeni bir rezidans projesi inşa ediyor. İlgi çekici mimarisi ve özellikleriyle bölgeyi İstanbul'un yeni çekim merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen projenin adı Skyport Residence. Toplam 42 bin metrekarelik kullanım alanında, 9 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek Skyport Residence'ta ev-ofis dairelerin yanı sıra alışveriş merkezi, eğlence ve spor alanları da bulunuyor.

60 mağazalık alışveriş merkezi
Projede, toplam 112 adet ev-ofis daireye yer veriliyor. Alışveriş merkezinde ise farklı boyutlarda 60 adet mağaza bulunuyor. Skyport Residence'ta panoramik manzaralı zirve restoranın yanı sıra üç adet de kafe mevcut. Toplam 700 araç kapasiteli 3 katlı kapalı otoparkta daire sahiplerine ait park yerlerinin kendi adlarına tahsisli olduğu projedeki sosyal donatı alanları ise şöyle sıralanıyor: Kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, Türk hamamı, tenis kortu, aerobik salonları, çocuk klübü, oyun ve eğlence salonu.

Vale ve concierge hizmeti
24 saat güvenlikli kamera sistemi ile korunacak sitede, ayrıca vale ve concierge hizmeti de verilecek. Site içerisinde yeşil alanlara ve yürüyüş parkurlarına da yer verilecek projede ATM'ler yer alacak. Skyport Residence'ta tüm bunların dışında araç yıkama hizmeti de sağlanacak. Blok giriş kapılarına dijital zil paneli koyulacak projede tüm blok sakinlerinin kullanabileceği bir şifre ile blok giriş kapısı anahtar kullanmadan açılacak. Tüm mekanların acil enerji gereksinimi karşılayacak güçte jeneratörün bulunacağı projede kapalı otoparklardan katlara ulaşım da sağlanacak. Uyandırma servisi ve temizlik hizmetinin de verileceği Skyport Residence'taki dairelerde kablosuz internet bağlantısı, 60 kanallı dijital TV, dijital receiver olan daireler için 30-40 adet seçme yayın, 4 adet harici telefon hattı alt yapısı, merkezi ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemi, ankastre beyaz eşya, jakuzi, hareket sensörlü aydınlatma sistemi, duman dedektörü ve 24 saat sıcak su bulunacak. Projede daire fiyatları 160 bin dolardan başlıyor ve Skyport Residence'ın 2008 sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Skyport Residence'ın künyesi
* Firma: Gül Yapı
* Yer: Beylikdüzü
* Konut sayısı: 112
* Fiyat: 160 bin dolar ve üstü
* Tel: (0 212) 868 35 68