kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ümraniye'ye 231 kral dairesi!

Ağaoğlu'nun yeni projesi Eltes Gold Residence'ta oda servisinden resepsiyona kadar pek çok hizmet verilecek. 231 dairelik projedeki konutlarda 'kral dairesi' konforu sunulacak..
Ağaoğlu Şirketler Grubu, Anadolu yakasının öne çıkan yerleşim merkezlerinden Ümraniye'de yeni bir konut projesine başladı. Şirket, Eltes Gold Residence ile daire sahiplerine oda servisinden valeye, resepsiyondan güvenlik hizmetlerine kadar pek çok hizmetin yer aldığı beş yıldızlı otel konforu sunacak.

20 farklı daire tipi mevcut
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun "kral dairesi yaşamı" vaat ettiği Eltes Gold Residence projesi toplam 231 daireden oluşuyor. 20 farklı tipte inşa edilen ve 1+1, 2+1, 3+1 odalı konut seçeneklerinden oluşan projede dairelerin en dikkat çekici özelliklerinden biri 3 metre 15 santimetre olarak hesaplanan tavan yüksekliği. Teknolojinin tüm olanaklarının bir araya getirildiği Eltes Gold Residence'taki tüm dairelerde tam donanımlı beyaz eşya ile yatak odaları ve salonlarda split klima bulunuyor. Depreme dayanıklı üretim teknolojisi ile inşa edilen Eltes Residence'da, interkom (görüntülü haberleşme) sistemi sayesinde kapılar sadece istenilen kişilere açık olacak. Kablosuz internet bağlantısı, uydu yayını, kablolu TV ve dijital yayın olanaklarına sahip projede jeneratör sayesinde olası elektrik kesintilerinden etkilenilmeyecek. 24 saat güvenlik hizmeti sağlanan proje, C30 beton ve tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek. Eltes Gold Residence'ta 24 saat kreş hizmetinin yanı sıra, dünyaca ünlü markaların yer alacağı bir alışveriş ve yaşam merkezi de bulunacak. Projede, çok sayıda restoran, kafe ve bar da yer alacak. Tel: 444 5 777
Haberin fotoğrafları