kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mimarsinan'a 91 yeni konut geliyor

Enyapı'nın Mimarsinan'daki projesi Casa Mare'de 91 daire bulunuyor. Konut fiyatlarının 120 bin YTL'den başladığı proje Haziran 2008'de tamamlanacak..
Beyaz eşya ve elektronik sektöründe faaliyet gösteren Enkay Group'un iştiraki Enyapı, Mimarsinan Sinanoba'da yeni bir proje inşa ediyor. Casa Mare isimli proje toplam 91 konuttan meydana geliyor. Deniz manzaralı konutların mimarları Tatsuyo Yamamoto, Gökhan Aktan Altuğ ve Müge Eker Eryayar.

10 farklı daire tipi
Projede pek çok daire alternatifi bir arada bulunuyor. Casa Mare'deki dairelerin büyüklükleri 70 metrekareden 240 metrekareye kadar çıkıyor. Projede 1+1 tipi dairelerden 4 oda 1 salon dairelere, normal ve dubleks olmak üzere toplam 10 farklı konut seçeneği mevcut. Casa Mare'deki dairelerde çamaşır ve ütü odası, ebeveyn banyosu, giyinme dolapları da bulunuyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanan kreş ve çocuk oyun odasına da yer verilen projenin içinde; profesyonel cihazlarla donatılmış spor merkezi, açık havada spor için yürüyüş ve oyun alanları, site konseptine uyumlu özel yeşil alan peyzaj düzenlemesi, dairelerden garaja özel asansör, misafirler ve diğer araçlar için açık ve kapalı otopark da var. Daierelerde ayrıca, ziyaretçileri görmeyi sağlayan görüntülü telefon sistemi, 2000 kanalı destekleyen uydu sistemi ve 512 kpbs hızındaki CasaNet internet bağlantısı bulunuyor.

120 aya kadar vade

Haziran 2008'de tamamlanması planlanan projede konut fiyatları 120 bin YTL'den başlıyor. Enyapı, 36 ay vadeli satışların dışında peşin satışlarda da yüzde 5 indirim uygulaması yapıyor. Garanti Bankası ve Finansbank ile yapılan 120 aya kadar vadeli kredi anlaşmalarında faiz oranı 1.48.

Casa Mare Evleri'nin künyesi

* Firma: Enyapı
* Yer: Mimarsinan
* Konut sayısı: 91
* Konut büyüklüğü: 70- 240 metrekare
* Fiyat: 120 bin YTL ve üstü
* Tel: (0 212) 864 33 32
Haberin fotoğrafları