kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Julia Roberts öldürülecek!

Yeni Haber
Ünlü yıldız Julia Roberts, yeni filminde doğaya gönül veren ve bu mücadelesi geçen yıl Kenya'da şüpheli biçimde hayatını kaybetmesiyle acı şekilde son bulan Joan Root'u canlandıracak.

Sinema sektörü yayın organı Variety'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Roberts, yapımcılığını ve başrolünü üstleneceği yapımda, kendisi gibi çevreye gönül veren Root'un hayatını beyazperdeye aktaracak.

Film, doğal yaşama ilişkin belgesel filmler yapan ve geçen sene Kenya'da yatağında öldürülmüş olarak bulunan doğa bilimci ve film yapımcısı Root'un yaşamının değişik evrelerini sinema perdesine taşıyacak.

Working Title Films şirketinden Tim Bevan, projede Julia Roberts ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Bizler, cesur, maceracı ve tutkulu bir kadının hayatını filme aktarmaktan dolayı çok heyecanlıyız'' dedi.

Henüz ismi belirlenmeyen filmin çekimlerine gelecek yıl Afrika'da başlanacak.

RICHARD GERE'DEN ''HACHIKO''...

Julia Roberts'ın ''Özel Bir Kadın-Pretty Woman'' filmindeki rol arkadayı Richard Gere de yeni bir filme hazırlanıyor.

''Hachiko: A Dog's Story'' ismini taşıyan yapımın prodüksiyonunu Gere, Inferno Entertainment şirketi ile birlikte üstlenecek.Henüz yönetmeni belirlenmeyen projenin çekimlerine Eylül ayında başlanacak.

Film, bir üniversite profesörünün (Richard Gere) terk edilmiş köpeği sahiplenmesini ve aralarında kopmaz bir dostluk meydana gelmesini anlatıyor.

Senaryosunu Stephen P. Lindsay'in kaleme aldığı proje, 1987 Japonya yapımı filme de konu olan gerçek bir hikayeden esinlenilerek beyazperdeye aktarılacak. Söz konusu hikayeye konu olan ''Hatchiko'' adlı köpek, sahibi olan üniversite profesörünün ölümünden sonra 9 yıl boyunca istasyonda onu beklemiş ve Japonya'da heykeli dikilmişti.