kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Umutsuz Eva evleniyor

Yeni Haber
''Umutsuz Evkadınları-Desperate Housewives'' dizisinin ünlü oyuncusu Eva Longoria, 7 Temmuzda Paris'te yapılacak düğünle hayatını basketbol oyuncusu Tony Parker ile birleştirecek.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, Türk ekranlarında da seyirciyle buluşan ''Umutsuz Evkadınları'' dizisinin fettan ''Gabrielle Solis'' karakterini canlandıran 32 yaşındaki oyuncu, Temmuz ayında dünyaevine girecek.

Bununla birlikte oyuncunun balayı, yoğun iş temposu nedeniyle sadece 2 gün sürecek. Longoria-Parker çifti, Paristeki düğünün ardından hemen ABD'ye dönecek ve oyuncu 9 Temmuzda dizi çekimlerine başlayacak.

DÜĞÜNE 200 DAVETLİ BEKLENİYOR

NBA'de San Antonio Spurs takımında oynayan ve Fransa Milli Takımı'nın da gözde oyuncuları arasında yer alan Tony Parker ile Eva Longoria'nın düğün töreninde 200'ün üzerinde davetlinin yer alması bekleniyor.

Fransız asilzadelerin düğünlerine evsahipliği yaptığı için ''kralların kilisesi'' olarak bilinen St.Germain L'Auxerrois'ta gerçekleştirileceği belirtilen düğün öncesi Longoria'nın kiliseyi ziyaret ettiği ve evlilik hazırlıklarıyla ilgili Parker'ın annesi Pamela Firestone ile de görüştüğü ifade edildi.

Eva Longoria için dizideki rol arkadaşları Felicity Huffman ve Teri Hatcher'ın da iki ayrı parti vereceği belirtildi.