kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KÖSE’YE YEDİLİ KORUMA

Korumalarını yarıştırdılar!

ÖNER ÖNGÜN
Yasak aşkları biten, ağız dalaşları hâlâ süren Erol Köse ile Gülşen artık koruma ordusuyla dolaşıyor. Aynı davete katılan Gülşen'e 3, Köse'ye 7 koruma eşlik etti..
Tedbirli geldiler!
Bir yıl önce yasak aşk yaşayan ancak bundan pişman olup birbirlerine düşman olan Erol Köse ile Gülşen'in yolları Altın Kelebek Ödülleri töreninde kesişti. Geçtiğimiz günlerde birbirleri hakkında sert açıklamalar yapan ikili, törene gelirken de tedbiri elden bırakmadı! Köse'nin eşi Ajlan Hanım'ın "Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim" dediği Gülşen törene 3 korumayla geldi.

Beni susturamaz!
Ünlü yapımcı Köse ise tören boyunca 7 kişi tarafından başbakan gibi korundu! Köse, Gülşen'in 'kendisi hakkında konuşmaması' için mahkeme kararı aldırmasıyla ilgili şunları söyledi: Kanunlara saygılıyım. Ama beni zamanında vurdular yine susmadım; gerçeklerin söylenmesi gerekiyorsa beni kimse susturamaz!

Saatçi ile Gülşen düşman çatlattı
Geçtiğimiz haftalarda haklarında "aşk yaşıyorlar" dedikoduları çıkan Ercan Saatçi ile Gülşen düşman çatlattı! Gülşen; Saatçi ve eşi Gülümsün Hanım'la birlikte gazetecilere poz vererek 'aşk' iddialarının gerçek dışı olduğunu gösterdi.
Haberin fotoğrafları