kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aydın'ın Didim ilçesi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ulvi Koçak, "Acentelerin satışları geçen yıla göre çok daha yüksek gözüküyor" dedi. Aydın'ın Didim ilçesinde Nisan ayı ortalarında olunmasına karşın yaz aylarından kalma güneşli günler yaşanıyor. Yerli ve yabancı turistler, sıcak havayı fırsat bilerek Altınkum plajında denize girmeye başladı.

Turistler Altınkum sahillerini doldurmaya başladı

17.04.2007
Turizm işletmecileri derneği başkanı Koçak: "Acentelerin satışları geçen yıla göre çok daha yüksek gözüküyor"..
Didim Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ulvi Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınkum plajında Nisan ayında olmasına karşın insanların denize girdiğini söyledi. Didim'in Nisan ayının başından beri plaj ve denizi ile sezona hazır olduğunu ifade eden Koçak, Didim'in güneşli havalara eskiden de sahip olduğunu fakat yerli turistlerin bu imkanlardan yararlanmak için temmuz ve ağustos ayını beklediğini belirtti.

Koçak, şöyle konuştu: ''Bugüne kadar yaptığımız görüşmelere göre, acentelerin satışları geçen yıla göre çok daha yüksek gözüküyor. Yerli misafirlerimiz, bir an önce rezervasyonlarını yaptırsınlar. Didim'de belki bu yaz yer bulamayacaksınız. Çünkü, Avrupa'dan gelen satışlarda ciddi bir artış var. İnanıyoruz ki geçen yıllardan çok daha iyi bir sezon geçireceğiz.''