kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Prof. Ayşe Soysal

Rektör tektip olmayı kabul etmediği için cesurdur!

Peşmerge kıyafetleriyle folklor gösterisi yapıldığı, yazar Orhan Pamuk'a fahri doktora verildiği için eleştirilen Boğaziçi Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Ayşe Soysal: Boğaziçi Türkiye'ye fazla özgür geldi.
EMRE AYDIN: Sayın rektörü bu güzide üniversitemize yakışır tavrından ötürü kutluyorum. Ülkemizde yaşayan insanlara giydirilmeye çalışılan tektip ve modası geçmiş ideolojik deli gömleğini kabul etmediğini cesurca ilan etmiştir.

NAİL HEPER: Önce demokrasi sonra cumhuriyet! Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Ayşe Soysal'a tüm desteğimi ve alkışlarımı iletiyorum.

ELA KÜÇÜKÇAKAR: Vizyonu ve toleransı olması gereken bir rektör gibi davranmak yerine, kendisinin ne kadar iyi olabileceğini göstermeye çalışıyor.

NURİ YURDAGEÇ: Bir Boğaziçi Üniversitesi mezunu olarak; Rektör Ayse Soysal'a özgürlükçülük oyununu Türkiye'de bölücülük faaliyetleri gösterenlere alet olmadan ve gerçek vatanseverlik sergileyerek oynamasını tavsiye ederim.

ATİLLA ÖZGÜR: Bebek katillerinin reklamını yapmak ne zamandır özgürlük oluyor? Üniversitenin rektörü, olan bitenden haberi olmadığını söylüyor. Bu bir eksiklik değil mi?