kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yılmaz'ın gösterisinden sonra Türk Sanat Müziği sanatçılarından Muazzez Ersoy Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Org. Büyükanıt'ı güldüren espri

ANKARA
Genelkurmay Başkanı, Mehmetçik Vakfı'nın kuruluş yıldönümünde Cem Yılmaz'ın, "Dış görünüşüm mankenler kadar güzel olmayabilir ama ben de özde güzelim" sözleri üzerine kahkahaya boğuldu..
Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde "Nasıl bir Cumhurbaşkanı?" tarifi yaparken kullandığı, "sözde değil özde" ifadesi espri konusu oldu. Ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın "Ben de 'özde' güzelim" sözleri Orgeneral Büyükanıt'ı kahkahaya boğdu. TSK Mehmetçik Vakfı'nın 25'inci kuruluş yıldönümünde Faruk Saraç'ın Atatürk kıyafetlerini sergilediği 'Sarı Zeybek' defilesi düzenlendi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile kuvvet komutanlarının katıldığı etkinlikte defileden sonra sahneye Cem Yılmaz çıktı.

FÜZE BENZERLİĞİ
Yılmaz önce sivil izleyicileri rahatlatmak için, "Bana programın iki bölümden oluşacağını söylediler. Bir hazırol, iki rahat. Hazırol bölümü bitti. Şimdi rahatlayabilirsiniz. Komutanım daha önce beni izledi, inanmayacaksınız ama bana güldü. O yüzden sizler de rahatça gülebilirsiniz" dedi. Ardından Yılmaz, "Güzel mankenlerden sonra beni görünce hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Dış görünüşüm mankenler kadar güzel olmayabilir, ama ben de 'özde' güzelim" esprisi yaptı. Yılmaz'ın bu sözleri üzerine kahkahaya boğulan Orgeneral Büyükanıt gülmekten yaşaran gözlerini mendille kurulamak zorunda kaldı. Komutanları kahkahaya boğan Cem Yılmaz şovuna Mamak'ta yaptığı askerlik günleri anılarını anlatarak devam etti. Askerlik yaptığı sırada Mamak'ta komutanlık yapanların protokolde oturduğunu söyleyen Yılmaz, isimlerini vermeden herkesi kahkahaya boğan şu sözleri söyledi: "Bir erin askerlik boyunca orgeneral görme ihtimali uzaya fırlatılan füze görme ihtimaliyle aynıdır."
Haberin fotoğrafları