kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SIKIŞTIĞI YERDEN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI.... Binnaz Bilgili’nin (sağda) kullandığı araçta kayınpederi Hamdi Bilgili sıkıştı. Arka koltuktaki kayınvalidesi Saliha Bilgili ise otomobilden fırlayarak ağır yaralandı.

Köprüde trafik terörü Köprüde trafik terörü

Plakası alınamayan minibüs kadın sürücülerin kullandığı iki otomobile çarparak kaçtı. Kazada otomobillerden birinde bulunan 62 yaşındaki bir kadın ağır yaralandı..
İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde sabahın erken saatlerinde plakası alınamayan bir minibüs, sürücüleri kadın olan 2 otomobile çarparak kaçtı. Trafik magandasının neden olduğu kazada 62 yaşındaki bir kadın otomobilin içinden fırlayarak ağır yaralanırken, eşi ön koltukta sıkışarak tehlike atlattı. Kaza, Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişteki turnike girişinde dün sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Kadıköy'de oturan Binnaz Bilgili, kayınpederi Hamdi Bilgili ve kayınvalidesi Saliha Bilgili Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere yola çıktı. Binnaz Bilgili'nin kullandığı 34 UD 4800 plalakı otomobil, köprünün gişelerine yaklaştığı sırada önünde seyreden Nurlana Aliyeva'nın kullandığı 34 EE 5777 plakalı otomobili plakası alınamayan bir minibüs sıkıştırdı. Paniğe kapılan Aliyeva otomobilin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı.

GİŞENİN AYAĞINA ÇARPTI
Bu sırada Bilgili, önünde meydana gelen kazadan kurtulmak isterken iddiaya göre, kazaya neden olan minibüs otomobiline çarptı. Kontrolden çıkan Bilgili'nin otomobili gişelerin beton ayaklarına çarparak durabildi. Kazada arka koltukta oturan anne Saliha Bilgili araçtan fırlayarak ağır yaralanırken eşi Hamdi Bilgili ön koltukta araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerin çalışmaları sonunda sıkıştığı yerden kurtarılan Hamdi Bilgili, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saliha Bilgili ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Olay anında plakası alınamayan minibüs tarafından sıkıştırıldıktan sonra kaza yapan kadın sürücüler Binnaz Bilgili ile Nurlana Aliyeva olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

"BİZİ MİNİBÜS SIKIŞTIRDI"
Eski Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Başkanı Haydar Aliyev'in akrabası olduğunu söyleyen Nurlana Aliyeva "Orta şeritte gidiyordum. Birden minibüs ortaya çıktı. İkimize de çarpıp kazaya neden oldu. Yaralıları gördüğü halde durmayarak kaçtı. Böyle şey olmaz bu trafik magandaları insan hayatını tehlikeye atıyorlar" dedi.
Haberin fotoğrafları