kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirketlerden

Akbank'tan iş fikirlerini destekleyen proje
AKBANK
yeni bir fikri olan, fikrini işe dönüştürmek ya da işini büyütmek isteyen girişimcilere yönelik, Akbank Şirket Bankacılığı "İşe Dönüşen, İşi Büyüten Fikirler" adında yeni bir program başlattı. Akbank Şirket Bankacılığı, Sabancı Üniversitesi'nin yıllardır başarı ile gerçekleştirdiği Girişimci Geliştirme Programı (GGP) çerçevesinde filizlenen bu programla, yenilikçi fikir ve projeleri destekleyerek hayata geçirmeyi hedefliyor. Bu programını, Endeavor, Inovent ve KAGİDER de destekliyor. Akbank Şirket Bankacılığı "İşe Dönüşen, İşi Büyüten Fikirler Programı"na internet adresinden 17 Haziran'a kadar isteyen herkes ücretsiz başvurabilecek.

TURKLAB'ı destek projesi tamamlandı
TÜRKIYE'DE laboratuvar sektöründe hizmet veren tüm kuruluşları tek çatı altında toplayan ve 5 Şubat 2004 tarihinde kurularak aynı yıl EUROLAB'ın üyesi olan TURKLAB'ın Haziran 2006'da start aldığı "Laboratuvarlar Arasında İletişim Ağı'nın Kurulması ve TURKLAB'a Destek" Projesi tamamlandı. Avrupa Birliği mali desteğiyle Haziran 2006 Nisan 2007 tarihleri arasında sürdürülen bu proje kapsamında TURKLAB, bugüne dek Gaziantep, Samsun, İzmir, Adana, İstanbul, Ankara ve Kayseri'de Türkiye'deki laboratuvarların uluslararası tanınırlığını sağlayacak akreditasyon sürecinde sağlam adımlar atılması için eğitim amaçlı seminerler düzenledi.

Telsim'e borcun bitsin kampanyası sona eriyor
TELSİM Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. tarafından başlatılan Telsim'e Borcu Olan Kalmasın Kampanyası'nın bitmesine çok az kaldı. 8 Haziran'da sona erecek kampanya, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için gecikme faizi indirimi yapılmasını öngörüyor. Kampanya kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin %75'i, 4 taksitte ödenmesi halinde gecikme faizinin %50'si siliniyor. Buna göre, kampanya öncesi toplam borcu 429,11 YTL olan birinin ödemesi gereken gecikme faizi, peşin öderse 148,76 YTL, 4 taksitte öderse 226,69 YTL oluyor.
Haberin fotoğrafları