kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Helin Avşar

Programın tek gerçek yarışmacısı: Helin

* Objektif olarak bakarsak, Helin'in albüm yapacak kadar güçlü bir sesi var mı?
Helin'in sesine albüm yapamayız dersek, şu an silip atmamız gereken piyasada bir sürü albüm var. Helin yaparsa bunlardan iyi mi olur, bilemem. Ama öğrenmeye çalışıyor. Helin eğer böyle bir işin içine girerse, yardımcı olurum. Ben onu çok iyi tanıdım. Benim yardımlarım dışında ondan çok fazla bir şey olmayabilir. Ben onu iyi yönlendirebilirsem olabilir.

* Peki Erol Büyükburç'un Didem Uzel'den star yaratma hayali hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erol Abi'nin durumunu çok üzücü buluyorum. Hayal alemi gibi bir şey... Şunu söyleyebilirim, içeride gülünüyor onun sözlerine...

* Helin'in ve Didem Uzel'in sesi eleştirildi. Sizce hangisi daha iyi?
Bir kere yarışmada bu kadar kişinin içinde bence bir tek Helin'dir gerçek yarışmacı. Ne televizyonda program sunmuş, ne klip çekmiş, ne dizide oynamış, ne de bir programda kendini anlatmıştır. Kameraları bilmez Helin... O yüzden bu programın şampiyonu, elense de Helin'dir.

* Kavga ettiğiniz doğru mu?
Olabilir... Ama kavga etsek de ben ona 'Oku bakayım şu şarkıyı' dediğimde okuyacağını biliyordum.

* Neden kavga ediyordunuz?
Egoları var heralde, bilmiyorum ki...

* Oray Eğin'in üslubu nasıl?
Son programa kadar bence doğruydu. Herkes de mutlak bir yanlış vardır, ama bu yanlışları direkt söylediği için ters geliyor ama bunları da söylemek lazım. Sezen Aksu telefona bağlandığında ise konuyu magazine çekti. Ama bence gayet efendi biri.

* Nota bilip bilmemekle ilgili bir tartışmanız olmuştu Hilal Özdemir ve Hazım Körmükçü'yle...
Nasıl bir doktorun diploması yoksa sahte doktor diye yakalıyoruz, bizim işimizin ana kuralı da notadır. Benim alfabem nota. Mesela İngilizce bilmeme gerek yok yurtdışında müzik yapmam için ama nota bilmeme gerek var. 15-20 senedir herkesin yurtdışına açılacağı söyleniyor. Peki niye açılamıyoruz? Bakıyorsun orada Michael Jackson kendi keman notalarını yazıyor, bakıyorsun Madonna'nın başka bir bilgisi var vs...