kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Sezer'den 'Sandıkta oy kullanın' çağrısı

ANKARA
Cumhurbaşkanı Sezer ve Meclis Başkanı Arınç, 19 Mayıs mesajlarında vatandaşlara 22 Temmuz'da sandığa gitmeleri çağrısında bulundu..
* Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, vatandaşlara seçimlerde sandığa gitmeleri çağrısında bulundu. Oy kullanmanın seçmen olan her yurttaşın hakkı ve ödevi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Sezer, "Bu ödev Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği yönünden yaşamsal önemdedir" uyarısında bulundu.

* TBMM Başkanı Arınç: "Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin, seçimlere katılma konusunda gereken hassasiyeti göstererek, yeni oluşacak Meclis'in şekillenmesine katkıda bulunacaklarına yürekten inanıyorum"

* Başbakan Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacak."

* CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: "19 Mayıs 1919 Türkiye'de çağdaş siyasetin de başlangıç dönemidir."

* Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu: "İçinde bulunduğumuz şartlarda gençlere armağan edilen 19 Mayıs Bayramı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, daha bir anlam ve değer kazanmaktadır."