kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Taş Devri
08:00 Türk Sineması: Unutulmayanlar
10:00 Elifnağme
13:20 Dekodizayn
15:15 Çocuklar Duymasın
16:50 Selena (Tekrar)
18:50 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Selena
22:00 Duvar
00:15 Papyon
 
00:15 Papyon
atv 00.15 .
Rıza Öziş'in sunduğu 'Papyon' yine renkli konularla karşınıza gelecek. Kültür - Sanat bölümünde; Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür merkezinde Türk ve Dünya sanatçılarını biraraya getiren karma sergi yer alıyor. Mekan köşesinde; İstanbul'un en güzel köşelerinden Moda'da tarihi bir köşkün hikâyesi ekrana gelecek... Moda bölümünde ise 'Kumaş Tasarım Yarışması 2007'den yansıyan görüntüler var.
 
13:20 Dekodizayn
DEKODİZAYN atv 13.20 .
Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu atv'nin ilgiyle izlenen dekorasyon programı 'Dekodizayn' yine dopdolu... Vahe bu hafta sarışın güzel Yeliz Yeşilmen'in ve eski manken yeni şarkıcı Demet Akalın'ın evine konuk oldu. Program ekibi ayrıca İzmir'in şirin beldesi Torbalı'da oturan Neslihan Hanım'ın evini de yeniliyor. Programa Gülşah Buzlu, Meral Kaplan, Melek Yargıcı, Asya gibi ünlülerimiz keyifli sohbetleriyle renk katacak.
 
20:00 Selena
Kaybolan Ütopya taşına ödül konunca Selena ve Hades arasında bir yarış başlıyor.
Sinem Kobal'ın başrolünü üstlendiği 'Selena' keyifli bir bölümle daha karşınızda... Enerji taşının çalınmasıyla Ütopya karanlığa gömülür. Honos "24 saat içinde enerji taşını bulup yerine koymazsak Ütopya'yı geri dönülmesi imkansız tehlikeler beklemektedir" der. Ve hemen ortaya büyük bir ödül koyar. Ütopya'nın enerji taşını bulana büyük bir hediye verilecektir. Hades'in gözleri dört açılır. Kötülükler mahzeninden kendisine yardımcı olması için Kedi kızı yanına alarak enerji taşını aramaya koyulur. atv 20.00
 
22:00 Duvar
Ege-İklim aşkına bu sefer de Ege'nin annesi karşı çıktı... Taylan ise Ege'den intikam almak için Yeşim'in peşine düştü..
atv'nin gençlik dizisi 'Duvar' bir hafta aradan sonra yeni bölümüyle karşınızda... Ege ve Sude arasında yaşananları yanlış anlayan Umut hızla partiyi terk eder. İklim, her ne kadar duyduklarına inanmak istemese de kırılmıştır.

EGE'YE SÜRPRİZ
Partiden canı sıkkın dönen Ege'yi evde başka bir sürpriz beklemektedir; annesi yıllardır hizmetçilik yaptığı evin İklim'lerin ailesine ait olduğunu söyler. Oğlundan tek istediği ondan uzak durmasıdır. İklim partide yaşananlarda Ege'nin suçu olmadığını düşünür ve Ege'ye yakın davranır. Fakat Ege, annesinin söylediklerinin etkisiyle İklim'i kendinden uzaklaştırmaya çalışır. İklim eve döndüğünde gözlerine inanamaz. Annesi, babasını evi terk etmeye zorlamaktadır. atv 22.00