kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Eşofmanlı şıklık

ESRA ÇORUH
27.04.2007
İlkbahar-yaz sezonunun yeniliklerinden birisi, spor kıyafetlerinizin gündelik hayatta da kullanılması. "Bu nasıl olacak?" diyorsanız, önerilerimize kulak verin..
Rahatlık ön planda Tasarımcılar bu sezon yine cesur davrandı ve bize rahatlığın ön planda olduğu bir trend sundu. Ama siz siz olun, sakın alt-üst takımınızı bir arada giymeyin!

Eşofmanın çizgilisi Spor salonlarında görmeye alışık olduğumuz yandan çizgili eşofman altları adeta sezonun üniforması oldu. Bu tür spor taytları, şık bir bluz ve topuklu ayakkabıyla da giyebilirsiniz. Şimdi trend bu!

Günün her saatinde Artık şık bir elbiseyle birlikte de eşofman üstü giyebilirsiniz, kimse sizi yadırgamaz... Bu modayı günün her saatine uyarlayabilirsiniz.

Topuklu lastikler Spor lastik ayakkabıların topuklusu olur mu, olmaz mı derken maalesef oldu! DSquared, DKNY ve Balenciaga markaları koleksiyonlarında bu çirkin ayakkabılara yer verdi. Ama bizden size tavsiye, sakın moda oldu diye giymeyin!

Şapka takın İlkbahar-yaz günlerinde güneşten korunmanın yollarından biri, şapka. Modern ve trendy görünmek istiyorsanız sperlikli modelleri sadece plajda değil, günlük hayatınızda da kullanın.

Spor çantaları Spor çantalar, sadece spora giderken mi kullanılır? Tabii ki hayır. Yeni sezonda spor görünümlü büyük boy çantalar, en şık davetlerde bile yerini buluyor. Önemli olan kıyafetinize uydurmanız.

Şort çok moda Ve bu yaz, bacaklar tamamen fora! Ultra mini şortların yandan biyelileri plajlarda vazgeçilmez olacak.