kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Lindsay Lohan mahkemelik oldu!

Yeni Haber
New York'lu bir fotoğrafçı, aktris Lindsay Lohan'ı arabasını üzerine sürdüğü ve yaraladığı gerekçesiyle mahkemeye verdi. ..
Giovanni Arnold adlı fotoğrafçı, Lindsay'in fotoğraflarını çekmek isterken sinirlenen aktrisin BMW marka arabasını üzerine sürdüğü ve yaraladığını iddia etti.

Müvekkilinin arabanın çarpmasıyla dizlerinden kalıcı yaralar aldığı hem de ekonomik olarak zarar gördüğünü belirten avukat Marc Mausser, Lohan'a maddi ve manevi tazminat davası açtıklarını açıkladı.

Manhattan'da çalışan fotoğrafçının bu kazadan sonra bir müddet çalışamadığı ve ekonomik olarak zarar gördüğü belirtildi.

Lohan'ın olay esnasında kullandığı BMW marka spor arabanın aktrisin annesi Dina Lohan'a ait olduğu, bu sebepten Dina Lohan'ın da duruşmalara katılmak zorunda olduğu söyleniyor.

Lohan ailesinin avukatı Robert Stephan Cohen konuyla ilgili herhangi bir yorum veya açıklama yapmadı.

Lohan'ın arabanın yaklaşık yarım metre önünde duran fotoğrafçıya kasıtlı olarak çarptığı ve fotoğrafçının çarpmanın şiddetiyle motor kapağının üzerine düştüğü iddia edildi.

"Araba hareket etmiyormuş. Müvekkilim de sadece bir iki fotoğraf çekmek istemiş" diye konuşan avukat Mausser, olayın ardından Lohan'ın başka bir arabayla evinden ayrıldığını belirtti.

20 yaşındaki Lindsay Lohan Disney filmleriyle şöhreti küçük yaşta yakaladı ve son yıllarda paparazzilerin en çok fotoğraflamaya çalıştıkları aktris olma özelliğini taşıyor.