kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Arun'a güvendiğim kadar kimseye güvenmedim

Geçtiğimiz aylarda Hintli iş adamı Arun Nayar ile evlendikten sonra ortalarda görünmeyen Elizabeth Hurley, suskunluğunu InStyle dergisine bozdu. Çiçeği burnunda gelin, evliliğiyle ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulundu..
Mart ayı başında nişanlısı Arun Nayar ile evlenen Elizabeth Hurley, önce İngiltere'de sonra da Hindistan'da yaptığı çifte düğünle adından söz ettirmişti. Hugh Grant ile yaşadığı ilişkinin ardından uzun süre aşk hayatında aradığını bulamayan Hurley, Arun Nayar ile şeytanın bacağını kırmış ve mutlu bir beraberliğe adım atmıştı. Nayar ile evlenmesinin, hayatında yaptığı en doğru şey olduğunu dile getiren Hurley, eşiyle birbirlerini tamamladıklarını söylüyor. Amerikalı film yapımcısı Steve Bing'ten olan 8 yaşındaki oğlu Damien'ın da, Nayar ile çok iyi anlaştığını söyledi. Hurley, "Damien da düğünde en az benim kadar heyecanlıydı, onu bir prens gibi giydirdik, çok sevimli oldu" dedi.

Bir çocuk daha istiyorum
Nayar ile 4 yılı aşkın süredir birlikte olan güzel yıldız, ilk kez bir erkeğe bu kadar çok güvendiği belirtti: "Arun çok özel birisi. Onu tanıyan herkes onun için böyle düşünüyor. O benim için doğru insan, onunla birbirimizi dengeliyoruz." Evliliğin hayatını çok fazla değiştirmediğini de ifade eden Hurley, evlilik öncesinde yaptıkları gibi bundan sonra da yılın çoğunu İngiltere'de geçireceklerini, sık sık Hindistan'a gidip aile ziyaretleri yapacaklarını söyledi. Arun Nayar ile bir çocuk sahibi olmak istediklerini de itiraf eden Hurley, "Damien da bir kardeş istiyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları