kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Fuar turizmi Beylikdüzü'nü rezidans vadisi yaptı

TÜYAP Fuar Merkezi'nin yarattığı iş hacmi Beylikdüzü'ne rezidans kazandırmaya devam ediyor. Bölgenin son projesi 368 dairelik Hera Club ile ADM İnşaat tarafından başlatıldı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Fuar turizmi Beylikdüzü'nü rezidans vadisi yaptı
Beylikdüzü'nde TÜYAP Fuar Merkezi ile Kaya Ramada Otel'in arasında yer alan araziye yeni bir rezidans projesi inşa ediliyor. ADM İnşaat tarafından inşa edilen 368 dairelik projenin ismi Hera Club Residence. İnşaatına geçtiğimiz hafta başlanan Hera Club Residence, 10 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçiriliyor. 5 yıldızlı otel hizmetinin verileceği projedeki her daire 63 metrekare büyüklüğünde olacak. Beyaz eşyalı ve mobilyalı olarak teslim edilecek daireler, ev sahibinin kullanmadığı dönemlerde isteğe bağlı olarak işletme sahibi tarafından kiralanabilecek. Toplam 3 bloktan oluşacak projedeki her blok 10 kattan meydana gelecek.

Hedef kitlesi işadamları
ADM İnşaatın ortaklarından Orhan Uzunoğlu, proje ile hedeflenen kitlenin işadamları olduğunu belirterek, "Hera Club Residence'ı inşa ettiğimiz bölgenin TÜYAP Fuar Merkezi'ne yakın olması nedeniyle projeye en yoğun ilginin işadamları tarafından geleceğini düşünüyoruz" dedi. Uzunoğlu, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Hera Club Residence, 5 yıldızlı otel hizmeti verecek. İşletmesini en az 10 yıllık periyodlar halinde kiralayacağız. Temizlik, 24 saat güvenlik, oda servisi, teknik hizmet gibi tüm hizmetler ev sahiplerine sunulacak. Ayrıca, dileyen ev sahipleri için konutlarını kullanmadıkları dönemde işletmeci grup günlük kiralama yapacak ve gelir işletmeci ile ev sahibi arasında paylaşılacak. Hera Club Residence'ın içinde bir de spor kulübü olacak. Üyelik sistemi ile dışarıdan gelenlere de hizmet verecek olan kulübün bünyesindeki her aktivite alanı işin uzmanlarına kiralanacak. Sauna, spor merkezi, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu gibi alanların yanı sıra projede şömine bar ve caz kafe bulunacak." Metronun Beylikdüzü'nden geçecek son çıkışına komşu olan ve E5'e 50 metre mesafedeki Hera Club Residence'ın inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak. Projedeki dairelerin fiyatı 100 bin dolar. ADM İnşaat, yarısı peşin satışlarda geri kalan miktarı vade farksız 1 yıl taksitlendiriyor.
Tel: ( 0212) 853 61 61
Haberin fotoğrafları