kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Deniz'i ne kabul ettim ne de reddettim'

15.04.2007
- Arzu kaybetmeyi göze aldığınız bir eş mi?
- Arzu benim için kaybetmeyi asla göze almayacağım bir insandır.

- Ama ben 'eş' dedim...
- İşte bütün roller birbirine giriyor şimdi. Çok açık söyleyeyim hani Arzu'ya böbreğimi veririm, kolumu veririm. O kadar samimiyim. Ama biz artık şu anda aynı ev içinde anlaşamıyor olabiliriz. Ama bu, ona insan olarak değer vermiyorum anlamına gelmez. Evden çıktım. Tabii ki çıkacağım, erkek adam ceketini alır ve kendisi çıkar. Ben ailemden öyle gördüm. O ev her şeyden önce kızımın evi. O anlamda Arzu'yu hiçbir şekilde rencide etmem. Ayrıldık diyelim, mahkeme 1000 YTL nafaka diyecek. Ben 1000 YTL mi vereceğim? Yani böyle saçma sapan şey olur mu?

- Neden bugüne kadar Deniz Uğur'la aranızda olup bitene sahip çıkmadınız?
- Deniz'i bugüne kadar ne kabul ettim, ne de reddettim. Çerçevelenmesini istiyorlar, karşı çıkıyorum. Nedeni şu: Onu konuşmak için beni arayacaklar. Telefonlarım susmayacak.

- Deniz nasıl bir kadın, onda bulduklarınız neler?
- Ben şimdi sana o insanda ne bulduğumu anlatmaya kalkarsam, sanki bir taraf tu kaka, diğerine sığındım gibi bir sonuç da ortaya çıkabilir. Ben işte buna şiddetle karşıyım. Şu anda benim için öncelikli sırada evliliğimle ilgili problemleri halletmek var, ondan sonrasını hayat gösterir. Deniz'le arkadaşlığımın boyutu kimseyi ilgilendirmez. Kimseyi çerçevelemekten yana değilim.

- Nasıl bir insan?
- Çok iyi bir insan. Ne olur daha fazlasını isteme. Bir taraflara iyi görüneyim diye bir tarafı gömmek bana yakışmaz. Deniz kendi jenerasyonu içindeki en iyi oyunculardan biri. Aramızdaki alışveriş bir oyuncu olarak bana haz veren önemli bir güdü. Paylaşımımız çok güçlü. Tek başına ayakta durmaya çalışıyor. Çok büyük trajediler geçirmiş bir insan. Çok büyük travmalar... O yüzden de hani bir taraf çok iyi, bir taraf çok kötü gibi bir şey olmasın, bu bana yakışmaz.

- Kiminle evli olsaydınız, nasıl bir kadınla, onu aldatmak çok ama çok zor olurdu?
- Ben evlenecek olsam gene Arzu'yla evlenirdim. "Keşke evlenmeseydim," dediğim zamanlar çok oldu ama. Kimse içeride neler yaşandığını bilemez, ama benim habitatım çok daraldı. Hiçbir şey yapamaz oldum. Yaşam alanım daraldı. İnsanlar beni niye sevdi? Oyunculuğumdan dolayı. Ama ben şimdi işime konsantre olmalıyım değil mi?