kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Karadağlı, minik Zeyno için "Hayatta yaptığım en güzel şey," diyor.

'SMS yoluyla oylama mı yapalım?'

15.04.2007
- Hayatınızın kadını kim?
- Ne Ayşe, ne Fatma. Zeyno. Hayatta yaptığım en güzel şey kızım. O bana o kadar büyük bir rahatlık veriyor ki. Şimdiden ona bol bol kitap okuyorum. Defalarca okuduğum kitap Küçük Prens'tir. Küçük Prens hayatı anlatır. Hayat yolculuğunu. Gerçekten önemli mesajlar içerir. Babam bana almıştı. Babamın bana aldığı tarihi bile hatırlıyorum. 12.12.1975. O kadar sevdiğim bir hikâyedir ki, geçenlerde babam Zeyno'ya göndermiş. 'Küçük Prensesim, işte yolculuk başladı. Senin de hayatında dikenli güller olacak, tilkiler olacak, gül bahçeleri göreceksin ve senin de küçük Zeyno'ların olacak. Hadi iyi yolculuklar,' diye yazmış. Tüylerim diken diken oldu.

- Ne zaman sonuçlanacak bu kriz?
- İnsanlar söyleyeceklerini söylesinler. Biz ondan sonra konuşuruz. Arzu'yla konuşuyorum zaten. 40 küsur yaşındayım, bırakın da sağlıklı karar vereyim ya da karım versin. SMS yoluyla oylama mı yapalım? Arzu Balkan boşansın mı, boşanmasın mı? Kime ne?

-Bütün bu olan bitenler içinde sizin yaşadıklarınız neler?
- Çok ciddiye almamaya çalışıyorum ama kırılıyorum. Ben ne yapmışım böyle? Evlilik insanların bin sene önce kurmuş oldukları bir kurum. Erkek spermlerini saçmaya çalışır, kadın toplamaya. Kim neye sadıktır? Bizi en çok daraltan nokta 'affetti, affedildi' meselesi. Affetti ama değmedi. Benim neye değip değmeyeceğime karar verecek merci kim? Ben hiçbir zaman sadakat yeminleri etmedim, kimse de etmesin. Hayat homojendir. Hiçbir şeyin garantisi yoktur.