kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Tekstilci sevgilisi Ünsal Nergiz nikâhtan 2 gün önce trafik kazasında öldü. Tekstilci sevgilisi Ünsal Nergiz nikâhtan 2 gün önce trafik kazasında öldü.

Yoğun bakım için 4.5 saat bekletildi...

Fatih ULAŞ - Yalçın BEL- MERKEZ
Alkolden kurtulmak için tedavi gören, bir süre önce evlilik hazırlığında olduğu Ünsal Nergiz'i trafik kazasında kaybeden oyuncu Özlem Savaş, önceki akşam İstanbul Sarıyer'deki evinde votka ile birlikte Diazem içerek canına kıymak istedi. Savaş, ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde yer bulunamayınca, saatlerce ölüm kalım savaşı verdi. İstanbul'daki diğer devlet hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinde de yer olmadığı için başka hastaneye sevk edilemeyen Özlem Savaş, yakınları tarafından özel hastaneye kaldırılmak istenmeyince, ortada kaldı. Doktorların her an ölüm tehlikesi bulunduğunu açıklamasına rağmen ünlü oyuncu, 4.5 saat sonra, valiliğin de araya girmesiyle Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

SAVAŞ AY DEVREYE GİRDİ
Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Özlem Savaş'ın doktoru Özcan Pişkin, ünlü oyuncunun alkolle birlikte aldığı sakinleştirici ilacın kana karıştığını ve bunun solunumu etkilediğini vurguladı. Dr. Pişkin, "Ancak burada yaşanabilecek her türlü ani gelişmeye karşı müdahale edebileceğimiz imkan var. Solunumunun durması halinde hemen makineye bağlayarak, hayatta kalması sağlanır" diye konuştu. Olaya isyan eden Özlem Savaş'ın ablası Zehra Savaş, şöyle dedi: "İlk götürdüğümüz hastanede bize, 'yoğun bakım ünitesinde yer yok, özel hastaneye götürün' dediler. Bunu söylerken de her an bilincini kaybedebileceğini açıkladılar. Araya gazeteci Savaş Ay girerek, valiliğin de yardımıyla yer ayarlandı" dedi.