kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Anneler günü

IQS'ten anneye en 'sağlıklı' hediye
I QUIT
Smoking (IQS), Anneler Günü için özel bir sağlık paketi sunuyor. Paketten yararlanmak isteyenler, annelerine indirimli IQS Sigara Bırakma Programı ile sağlık armağan etmenin yanı sıra, sigarayı bırakmaları halinde Türk Kalp Vakfı'ndan yüzde 20 check-up indirimi imkanı da kazandırıyor. IQS, patentli RISE cihazı ile noktalarının uyarılması yoluyla bağımlısının nikotinsizliğe adapte olması sırasında yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

World'den artı üç taksitli kampanya
WORLD
Card, Anneler Günü alışverişleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre 1 Mayıs 19 Haziran tarihleri arasında çok katlı mağaza, kozmetik, optik, aksesuar ve ayakkabı alışverişleri de dahil olmak üzere yapılacak 75 YTL ve üzeri tüm giyim alışverişlerinde mağazanın sunduğu taksite Joker Vadaa ile artı üç World taksit ekleniyor.

Yeni annelere en kullanışlı hediye
BEBEK
maması üreticisi Humana tarafından üretilen, anne sütünü artırmaya yardımcı doğal bitki çayı Still-Tee, yeni anneler için en faydalı hediye seçeneklerinden biri. Sütü az olan ya da bebeklerini daha fazla emzirmek isteyen anneler için özel üretilen Humana Still-Tee, kilo aldırmadan bebeklerine daha bol anne sütü verebilme fırsatı sağlıyor. Humana Still-Tee, düzenli tüketildiğinde 24 ile 72 saat arasında bir zaman dilimi içinde etkisini gösteriyor. Avrupa'da emzirme dönemindeki annelerin 3 yıldır güvenle kullandığı Humana Still-Tee, Türkiye'de bu alandaki ilk ve tek ürün olma özelliğini taşıyor ve sadece eczanelerde satılıyor.

Keyveni atölyesinde birlikte pasta yapın!
KEYVENİ
Catering, 12 Mayıs Cumartesi günü Şişli'deki tesislerinde, annesiyle birlikte pasta yapımının inceliklerini öğrenmek isteyenler için ücretsiz pastacılık atölyesi düzenleniyor. Herkese açık olan atölyede Keyveni'nin usta şefleri, pasta yapmanın sırlarını katılımcılarla paylaşacak. Annesiyle birlikte pastacılığın inceliklerini öğrenecek olan katılımcılar, evlerine kendi elleriyle yaptıkları pastaları ile birlikte dönecek.

İnternet sitesinden indirimli kampanya
PROFILO,
www.profilo.com.tr üyelerine ve ziyaretçilerine, küçük ev aletlerinde yüzde 40 indirim avantajı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, yarına kadar siteyi ziyaret etmesi yeterli olacak. Kampanya sayfasını ziyaret ederek, sayfada yer alan yüzde 40 indirim kuponunun çıktısını alan ya da kupon numarası ile birlikte herhangi bir Profilo bayisine giden herkes, bu kampanyadan yararlanabilecek. Anneler Günü'nde sona erecek kampanyanın indirim kuponları mayıs ayı boyunca kullanılabilecek.
Haberin fotoğrafları