kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
İlişki uzmanı ve yazar İlhan Uçkan, kadınlara 'mükemmel' striptizi 10 adımda özetliyor:
1- Beklenmedik bir anda, kostümünüzü kuşanmış bir vaziyette usulca içeriye süzülün.
2- Tam görünmeyin. Sadece bir baştan çıkarma oyununun başladığını fark ettirin.
3- İçeriye girdikten sonra bir elinizle bir yere yaslanın. Diğer eliniz kalçanızda, en seksi pozunuzu verin.
4- Diğer elinizi duvardan okşar gibi çekerken, kalçanızı iyice kavrayıp hafifçe dansınıza başlayın. İşin püf noktası, elinizin her hareketinde, 'O'na dokunduğunuz' hissini yaratmaktır.
5- Son derece yavaş hareketlerle, sanki çözmekte zorlanıyormuş gibi yaparak gömleğinizin düğmelerini çözün. Bir düğmeyi kolay açmışken, diğeri açılmıyormuş gibi yapın. Partnerinizin nefesinin daraldığını fark edeceksiniz.
6- Birden hızlanın ve gömleğinizi tek hamlede çıkartıp bir kenara atın.
7- Kostümünüzde bir kravat kullanmanız isabetli olacaktır. Birlikte olduğunuz erkeğe ait kravatla yapacağınız her hareket, karşınızdaki erkeği soymakla ilgili onda çağrışımlara neden olacaktır.
8- Sıra eteğinizde... Gömleğin düğmeleriyle yaptığınız oyunun başka bir versiyonunu eteğinizle yapın. Sonra bir çırpıda çıkarıp, tek bir ayak hareketiyle onu da fırlatın.
9- Bir bustiyer ya da bir sutyen, çıplaklık anının yaklaştığını haber verir. Mutlaka arkanız dönükken çıkarın ki, önünüzü dönme anınız merakla beklensin. Yine tek bir hareketle çıkarıp atın.
10- Sıra son 'küçük giysinize' geldiğinde partnerinizden uzaklaşın. Dans eder gibi çamaşırınızı bir çıkartın, bir giyin. Arkanız dönük olsun! Çamaşırınızı çıkardığınız anda odadan kaçın...